Haberler

Annemizi Saklarken yeni bölüm var mı, ne zaman? STAR TV yayın akışı... Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı

Güncelleme:

Annemizi Saklarken dizisi yeni bölümü ile izleyicinin karşısına çıkıyor. Büyük beğeni toplayan Annemizi Saklarken oyuncu kadrosuyla dikkatleri çekiyor. Dizilerin yılbaşı tatiline girmesinin ardından yeni bölümlerinin başlangıç zamanı araştırılıyor. Annemizi Saklarken yeni bölüm var mı, ne zaman? Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı! Annemizi Saklarken bu akşam var mı?

Annemizi Saklarken yeni bölüm var mı, ne zaman? sorusunun yanıtı araştırılıyor. Ekranların yeni dizisi Annemizi Saklarken oyuncuları ve konusu ile izleyiciden tam not almasının ardından merak edilen yapımlar arasına adını yazdırdı. Yeni yıl haftasında pek çok dizinin yeni bölümünün yayınlanmaması, Annemizi Saklarken yeni bölüm ne zaman sorusunu beraberinde getirdi. Annemizi Saklarken yeni bölüm bugün var mı? İşte Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı...

ANNEMİZİ SAKLARKEN KONUSU

Henüz çocuk sayılacak yaşta ilk bebeğini kucağına alıp, arkasından iki tane daha doğurmuş olan; şimdilerde ise Nişantaşı'nda tanınmış bir moda atölyesinde özel müşteri asistanı olarak çalışan Handan (Hande Doğandemir), Zerrin ve Dündar Demir'in evlilik yıldönümleri için evlerine elbise provasına gitmeye başlar. Bu sürede Dündar'ın (Kutsi) ilgisini çeken Handan'ın ve çocuklarının hayatı, Zerrin ve Dündar'ın evlilik yıldönümü partisinden sonra değişecektir.

ANNEMİZİ SAKLARKEN YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

İzleyicilerin merakla beklediği Annemizi Saklarken yeni bölüm bu akşam Star TV ekranlarında saat 20:00'da yayınlanıyor. Annemizi Saklarken 6. bölüm fragmanı da diziyle ilgili heyecan uyandırırken, Dündar ve Handan'ın hikayesi merak ediliyor.

ANNEMİZİ SAKLARKEN OYUNCULARI

Kutsi ve Hande Doğandemir'in başrolü paylaştığı Annemizi Saklarken dizisinin oyuncu kadrosunda; Yeşim Ceren Bozoğlu, Hatice Aslan, Ece Yaşar, Erdem Kaynarca, İncinur Sevimli, Ezgi Gör, Ezgi Tombul, Barış Taşkın, Semih Kızılkaya, Zümre Ertürk, Merve Sevin, Özgür D.Foster ve Güngör Bayrak gibi birbirinden renkli ve başarılı isimler yer alıyor.

Şimal Güdüm
Haberler.com - Gündem

Annemizi Saklarken Haberler

Bakmadan Geçme

Ünal Aysal kimdir, daha önce GS başkanı oldu mu? Ünal Aysal zengin mi, serveti ne kadar? 2 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 2 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 2 Mayıs Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 2 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 2 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? Sasa Obradovic Zeljko Obradovic kardeş mi? Sait Toktaş kimdir? Şehit Piyade Uzman Çavuş Sait nereli, kaç yaşında, memleketi neresi? Cenaze namazı nerede kılınacak? PSG Şampiyonlar Ligi kazandı mı? PSG Şampiyonlar Ligi kupası var mı? PSG - B.Dortmund kaç kaç, maç bitti mi? PSG – B.Dortmund ÖZET – GOLLER izleme linki var mı? Süheyl Batum kimdir? Süheyl Batum zengin mi, serveti ne kadar? FED faiz kararı ne oldu? FED faiz indirdi mi, artırdı mı 1 Mayıs 2024? Ankara'da yarın okullar tatil mi 2 Mayıs Perşembe? Fenerbahçe Beko Monaco maçı hangi kanalda, saat kaçta? EUROLİG Fenerbahçe Beko Monaco Basket maçı CANLI ŞİFRESİZ izleme linki var mı? Giresun Belediye Başkanı hangi partiden? Giresun Belediye Başkanı Fuat Köse kimdir? Al Nassr Al Khaleej maçı ne zaman,sat kaçta? Al Nassr Al Khaleej CANLI izleme linki var mı, Ronaldo oynuyor mu? PSG - B.Dortmund CANLI izleme linki var mı? PSG - B.Dortmund ŞİFRESİZ yayın var mı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title