Haberler

Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partiden Milletvekili? Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partide görev yapıyordu?

Güncelleme:

Son zamanlarda meydana gelen haberlerin ardından birçok kişi Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partiden Milletvekili? Sorusunu ve Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partide görev yapıyordu? Sorusunu merak etmeye ve araştırmaya başladı. Peki, Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partiden Milletvekili? Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partide görev yapıyordu?

İstifa etmesiyle birlikte birçok kişi tarafından merak edilen Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında birçok detayı sizler için haberimize ekledik. İstifa haberi ile birlikte gündeme gelen Ahmet Eşref Fakıbaba hakkında birçok konu merak konusu oldu. Peki, Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partiden Milletvekili? Ahmet Eşref Fakıbaba hangi partide görev yapıyordu?

AHMET EŞREF FAKIBABA HANGİ PARTİDEN MİLLETVEKİLİ?

Ahmet Eşref Fakıbaba (d. 16 Aralık 1951, Birecik), Türk siyasetçi ve 2017-2018 yılları arasında görev yapmış eski Gıda, Tarım ve Hayvancılık bakanı. 2009'da bağımsız olarak girdiği yerel seçimlerinde 77.997 oy alarak (%44) Şanlıurfa büyükşehir belediye başkanı seçilmiştir. 22 Ocak 2013'te, belediye başkanlığı görevini devam ettirirken AK Parti'ye katılmıştır.

AHMET EŞREF FAKIBABA NEDEN İSTİFA ETTİ?

Ak Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba, sosyal medya üzerinden AK Parti Şanlıurfa Milletvekilliğinden istifa ettiğini duyurdu. AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Ahmet Eşref Fakıbaba'nın açıklaması ise şöyle oldu;

Emir Ceran
Haberler.com - Gündem

Ahmet Eşref Fakıbaba Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title