Haberler

Adım Farah 15.bölüm fragmanı! Adım Farah yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Adım Farah yeni bölüm fragmanı İZLE!

Güncelleme:

Adım Farah dizisinin yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. Adım Farah'ın son sahnesi sonrasında yeni bölümü merak konusu oldu. Peki, Adım Farah yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Başrollerinde Engin Akyürek ve Demet Özdemir'in yer aldığı Adım Farah dizisi yeni bölümleriyle seyirciyi ekrana kilitliyor. Fox Tv'de yayınlanan Adım Farah, farklı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor. Kullanıcılar tarafından, Adım Farah 15.bölüm fragmanı! Adım Farah yeni bölüm fragmanı izle! araştırılan konular arasında yer alıyor. İşte, Adım Farah 15.bölüm fragman izleme linki!

ADIM FARAH 15.BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Adım Farah yeni bölüm fragmanı araştırılan konular arasında yer alıyor. FOX TV'nin sevilen dizisi Adım Farah son bölümüyle seyirciyi ekrana kilitledi. Adım Farah dizisinin yeni bölümü merak konusu oldu. Adım Farah 15.bölüm fragmanı henüz yayınlanmamıştır. Dizinin yeni bölüm fragmanı yayınlandığında haberimizin içerisinde yer alacaktır.

ADIM FARAH DİZİSİ KONUSU NEDİR?

Ülkesinden kaçmak zorunda kalan ve yasa dışı şekilde oğluyla birlikte hayatta kalmak için mücadele eden Farah'ın (Demet Özdemir) istemeden şahit olduğu bir cinayet ve aynı gece tanıştığı Tahir Lekesiz (Engin Akyürek) ile kesişen hayatları artık sonsuza dek değiştirecektir…

ADIM FARAH YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Behnam, kendisini öldürmeye teşebbüs eden Farah'ı nihayet bulmuştur. Peki, ya Kerimşah? Farah'ın üstüne titrediği bu küçük çocuk kendi oğlu mudur? Behnam önce bundan emin olmak ister. Daha sonra kendisini terk eden, başka bir adamla evli olduğunu öğrendiği Farah'a tabii ki ölümlerden ölüm beğendirecek, ona acıların en büyüğünü yaşatmak isteyecektir.

Ve Tahir, mutlu aile düşünün paramparça olduğunu, karısı Farah ve Kerimşah'ın Behnam tarafından alıkonulduğunu öğrendiğinde onları kurtarmak için elinden geleni ardına koymayacaktır. Ancak işler istediği gibi gitmeyecek, kendisine kurulan tuzakla köşeye sıkışacaktır.

Aradan bir yıl geçtiğindeyse, bu süreyi hapiste geçiren Tahir ve Behnam'ın âdeta tutsağı Farah, bu sefer bir mahkeme salonunda karşı karşıya gelecektir. Çünkü Farah, Tahir'den boşanmak istemektedir. Tahir'se buna bir anlam veremez ve boşanmak yerine sonuna kadar, her şeyi göze alarak direnmeyi seçer.

ADIM FARAH OYUNCULARI KİMLER?

Demet Özdemir, Engin Akyürek, Fırat Tanış, Feyyaz Duman, Senan Kara, Lale Başar, Hatice Aslan, Sera Kutlubey, Burak Tamdoğan, Rastin Pakhanad, Mert Doğan, Derya Pınar Ak, Kemal Burak Alper, Burcu Türünz ve Mustafa Avkıran gibi birbirinden güçlü isimler yer alıyor.

Osman Demir
Haberler.com - Gündem

Adım Farah Gündem Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title