Haberler

Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum

Güncelleme:

Geçtiğimiz gün Etiler'de görüntülenen Hülya Avşar, taktığı siyah maske için "Neden peçe taktıklarını şimdi daha iyi anlıyorum. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım. Zehra görmüştü bir tanesini ben 'Öcü' demiştim" dedi.

Ünlü şarkıcı ve oyuncu Hülya Avşar, önceki gün kızı Zehra ile Etiler'de bir mekandan çıkarken görüntülendi. Kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla sohbet eden Avşar, taktığı siyah maske hakkında da konuştu.

"ZEHRA PEÇELİ BİRİNİ GÖRÜNCE 'ÖCÜ' DEMİŞTİM"

Koronavirüs tedbirleri kapsamında getirilen maske takma zorunluluğuna uyan Hülya Avşar, "Ben şimdi anlıyorum neden peçe takıyorlarmış. Çok uyanıklarmış. Bunların başımıza geleceğini biliyorlarmış. O kadar kıyamet kopardık, ben yazılar yazdım.Zehra görmüştü bir tanesini. 'Öcüü' demiştim. Korkmuştu.

Daha beyaz çarşaf da olabilir diye. Sonunda gördünüz mü? Biz de taktık peçeyi... Fakat nasıl yemek yiyorlarmış onu da öğrendim. Zormuş da... Tabii ki gerçekten şuna inanıyorum ki çok zor hayatları varmış. Bir kere sıcak... Yemek yemek zor. Allah kolaylık versin" ifadelerini kullandı.

Siyah maske takan Hülya Avşar: Kızım peçelileri gördüğünde bak öcü diyordum

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Koronavirüs Hülya Avşar Haberler

500

Yorumlar (300)

suheyb:

hala dalga geciyor subhanallah onlar rablerinin rizasi icin takiyorlar peceyi namuslarini korumak icin takiyorlar . .

58
13
yanıtYanıtla
DELİDİR NE YAZSA YERİDİR:

Peçe , yüz kısmına örtülen bez parçası , yüz kısmıda mı namus bölümüne girdi ? Ya bu namus sadece kadınlarda mı var ? Eğer yüz namussa erkekler namussuzun önde gideni mi ? . . . . Uğraşmayın böyle boş işlerle . Akşam eve nasıl ekmek götüreceğiz onu düşünün .

yanıt5
yanıt21
D:

erkek niye takmıyo pece onda namus yok mu

yanıt7
yanıt20
VİCDAN:

Namus insanın beynindedir el kadar beze o kadar sorumluluk yüklemek biraz kolaycılığa kaçmaktır.

yanıt4
yanıt21
www:

yok. bu dünyada özellikle müslüman ülkelerde kanunlar şeriatlar kadınların üzerine kurulmuş hep ezilen değersiz gösterilen eve kapatılan tüm hakları elinden alınan kadınlardır.

yanıt4
yanıt20
Kağan:

Kurtuluş savaşında cephede askere erzağı, cephaneyi o beğenmediğin peçeli ninelerimiz taşıdı.

50
3
yanıtYanıtla
OGUZ:

AVŞAR AVŞAR ÖCÜ DİYE KORKUTTUGUN O KIZIN AHİRETTE 2 ELİ YAKANDA OLACAK BAKALIM KİM ÖCÜ

46
6
yanıtYanıtla
Ayşe sarıçayır:

Egerki örtü ayettin bilip ona iman etseydin bu gün o zor dediğin pecenin kıymayın bilirdin yaşamaya bilirsin sizdeki tepki saygı duymanız gereken değerlere hakaret etmeyi büyük üstünlük olarak görüyorsunuz ahirette yaşap çok çetin

yanıt7
yanıt2
Nihat tosan:

Peçe takanlar öcü ise sen ve senin zihniyetindekiler nedir acaba

47
5
yanıtYanıtla
CENGİZHAN:

TEPKİ GÖSTEREN ARKADAŞLAR SİZ ŞORTLU MİNİ ETEKLİ KADINLARI KAFİR İLAN EDİYOR HERTÜRLÜ HAKARETİ EDİYORSUNUZ CEHENNEMDE ATEŞLERDE YANACAK DİYORSUNUZ DA ÇARŞAFLI YA ÖCÜ DEMİŞ BUNAMI DELİRDİNİZ .SAYGI İSTİYORSANİZ SİZİN GİBİ İNANIP YAŞAMAYAN DÜŞÜNMEYEN İNSANLARA CEHENMELIK YANACAK BİLMEM NE OLACAK DEMEYCEKSINIZ

6
44
yanıtYanıtla
Tüm 300 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title