Haberler

Sivas'ta Öğrenci Kavgası: 7 Yaralı

Sivas'ta Karşıt Görüşlü Üniversite Öğrencileri Arasında Çıkan Kavgada, 7 Öğrencinin Darbedildiği, Olayla İlgili Bir Grup Öğrencinin Gözaltına Alındığı Bildirildi. Bu Arada, Darbedilen Öğrenciler, Arkadaşlarıyla Birlikte Kentte Protesto Yürüyüşü Yaptı.

Sivas'ta karşıt görüşlü üniversite öğrencileri arasında çıkan kavgada, 7 öğrencinin darbedildiği, olayla ilgili bir grup öğrencinin gözaltına alındığı bildirildi. Bu arada, darbedilen öğrenciler, arkadaşlarıyla birlikte kentte protesto yürüyüşü yaptı.

Alınan bilgiye göre, Cumhuriyet Üniversitesinde (CÜ) eğitim gören karşıt görüşlü 2 öğrenci grubu arasında dün gece saatlerinde Şenyurt Sitesi önünde kavga çıktığı belirtildi.

İddiaya göre, yaklaşık 20 civarındaki sağ görüşlü öğrenci grubunun, sol görüşlü öğrenci grubuna demir sporlarla saldırdığı öne sürüldü. Olayda 7 öğrencinin vücutlarının çeşitli yerlerinden darbedildiği belirtildi.

Yaralanan öğrencilerin Sivas Numune Hastanesinde tedavi altına alındığı bildirildi.

Olayla ilgili 13-14 civarında öğrencinin gözaltına alındığı, emniyetteki sorgu ve işlemlerinin ardından Sivas Cumhuriyet Başsavcılığına sevk edileceği belirtildi.

Bu arada, aralarında olayda başından ve ayağından yaralanan üniversite öğrencilerinin de bulunduğu yaklaşık 75 kişilik bir grup, kentte yürüyüş yaparak olayı protesto etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title