Haberler

Sivas'ta doğal gaz zehirlenmesi şüphesi; 2 kardeş hastanelik oldu

Güncelleme:

SİVAS'ta, evlerinde aniden fenalaşan Şeyma (5) ile kardeşi Hamza Yiğit Kaydan (2), doğal gaz zehirlenmesi şüphesiyle götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

SİVAS'ta, evlerinde aniden fenalaşan Şeyma (5) ile kardeşi Hamza Yiğit Kaydan (2), doğal gaz zehirlenmesi şüphesiyle götürüldüğü hastanede tedaviye alındı.

Kaleardı Mahallesi'nde yaşayan Hatice ve Rahmi Kaydan çiftinin çocukları Şeyma ve Hamza Yiğit, evde aniden rahatsızlandı. Çocuklarının baygın olduğunu fark eden çift, durumu sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine eve gelen sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Şeyma ve kardeşi Hamza Yiğit, doğal gaz zehirlenmesi şüphesiyle ambulansla Numune Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedaviye alınan kardeşlerin sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Ekiplerin yaptığı incelemede, evde yüzde 60 doğal gaz sızıntısı olduğu belirlendi.


Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Hamza Yiğit Güncel Haberler

500

Yorumlar (1)

Fahri:

Ben o çocukların amcasiyim. Bu ikinci defa oluyor. Ne zaman ev sahibini arasalar siz başka kombi taktırın çıkarken götürün diyip telefonu kapatıyordu. Kendilerinin maddi durumu yok bunu yapabilecek ki başka kombi alıp taksalar çıkarken ne yapacaklar o kombiyi?

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title