Haberler

Sivas'ta bir bankada görev yapan güvenlik görevlisinin 4,5 milyon lirayla kayıplara karıştığı iddia edildi

Güncelleme:

Sivas'ta bir banka şubesinden zimmetine 3,5 milyon lira geçirdiği ve kasadan 1 milyon lira çaldığı iddia edilen güvenlik görevlisinin yakalanması için çalışma başlatıldı.

İddiaya göre, kentteki bir banka şubesinde 15 yıldır görev yapan güvenlik görevlisi Mustafa Ç., sahte imza kullanarak müşterilerin banka hesabında bulunan 3,5 milyon lirayı zimmetine geçirdi.

YURT DIŞINA KAÇTIĞI TESPİT EDİLDİ

Anahtarı kendisinde olan para kasasından da 1 milyon lira çalan Mustafa Ç., 4,5 milyon lirayla kayıplara karıştı. Sivas Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Hırsızlık Büro Amirliği ekipleri tarafından Ukrayna'ya kaçtığı tespit edilen Mustafa Ç.'nin yakalanması için başlattıkları çalışma sürüyor.

"HİÇ BEKLEMEZDİK KENDİSİNDEN"

Toptancılar Sitesi'ndeki banka şubesinin yanında oto yıkamacı dükkanı bulunan Samet Arslan, "Mustafa ağabey, bizim komşumuz. Bize gelir, yemek falan da yerdik. Hiç beklemezdik kendisinden. Şüpheli bir hareketi yoktu ama son dönemlerde biraz durgundu. Nereye gittiğini bilmiyoruz. Yurt dışına gittiği söyleniyor. Öyle fazla bir şey konuşmazdı" dedi.

Kaynak: AA / Güncel

Banka Sivas Haberler

500

Yorumlar (11)

Vatandaş:

O paralar sigortalıdır. Sahiplerine de bankaya da hicbirsey olmaz. Yıllarca boş yere milyonları kazanan sigorta şirketleri bir kere de odesinler birşey olmaz.

6
0
yanıtYanıtla
Vatandaş:

Ama yine de sigorta şirketi der hata sizin. Odemiyorum kapsam dışı. Her zaman yaptıkları gibi kullanıcı hatası :))

yanıt0
yanıt1
COŞKUN:

Tek başına yapamaz artı kasalar 2 veya üç anahtarlıdır ne bu bakkal mı anahtar cepte aç al eğer bankada öyle bir düzen varsa içerden 3-5 kişiyi de sorgulasınlar

4
1
yanıtYanıtla
türk:

vicdanlıymış koca kasadan 1 milyon al

2
1
yanıtYanıtla
Eski Bankacı:

O kasa anahtarı en az 2 kişide olur, kasadan para alması başka türlü imkansız. Ayrıca müşteri imzalarını nerden görüp taklit etmiş, güvenlik görevlisinin bilgisayarı olmaz, ona da içerden birileri göstermiş olsa gerek. Bankanın içi hırsız doludur hepsi iyice sorgulanmalı bence.

3
0
yanıtYanıtla
adsız:

dört buçuk milyonla nasıl çıkmış yurt dışına

3
0
yanıtYanıtla
Yahya:

4. 5 milyon lira çok para değil.

1
1
yanıtYanıtla
Mrs vatandas:

Eger bu iş tek basına yapılacak kadar basitse bankaya olan itimatlar ve guven sorgulanmalı. Bunun dısında kasa anahtarı neden guvenlıkte?

1
0
yanıtYanıtla
nabıyonla:

4. 5 Milyonla sınırı geçemezsin la avel getir paraları

0
1
yanıtYanıtla
yorumsuz:

o kasa 1 milyonun ne işi var?kasalar en az tutarla kapatılmıyor mu ?

0
0
yanıtYanıtla
Tüm 11 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title