Haberler

Odun Kırma Oyunu Esma'nın Parmağını Koparttı

Güncelleme:

Sivas'ta 3,5 yaşındaki Esmanur Ateş'in sağ el yüzük parmağı, odun kırma oyunu sırasında kuzeni 3 yaşındaki Kenan Ateş'in baltayla eline vurması sonucu koptu.

KUZENİYLE ODUN KIRMACA OYNADI

Merkeze bağlı Karamehmet köyünde çiftçilik yapan 5 çocuklu Ali-Şerife Ateş'in küçük kızları Esmanur Ateş, kuzeni Kenan Ateş ile birlikte evlerinin yanında oyun amacıyla baltayla odun kırmak istedi.

BALTAYLA KÜÇÜK KIZIN YÜZÜK PARMAĞINI KOPARDI

Odunları sağ eline alan Esmanur, kütüğün üzerine koyduğu odunları kuzeni Kenan'dan balta ile vurmasını istedi. Bu sırada Kenan Ateş büyük olan baltayı yanlışlıkla küçük kızın sağ eline vurdu. Aldığı balta darbesi ile Esmanur Ateş'in yüzük parmağı koptu.

AMELİYATLA KOPAN PARMAĞI YERİNE DİKİLDİ

Ailesi tarafından Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servisine getirilen Ateş burada acil olarak ameliyata alındı. 4 saat süren ameliyatın ardından kopan parmak doktorlar tarafından yerine dikildi.

"DOKTORLAR DURUMU İYİ DİYORLAR"

Yüzük parmağı kopan talihsiz kızın annesi Şerife Ateş, "Çocuklar odun kesmece oynarken kızım odunu tutuyormuş. Diğer çocuk balta ile vurunca parmağı kopmuş. Hastaneye getirdik. Ameliyat ile yerine dikildi. Şu anda tutup tumadığı beli değil. Ama doktorlar durumu iyi diyorlar." dedi. Küçük kızın sağlık durumu iyi olduğu öğrenildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Kenan Ateş Yerel Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title