Haberler

Sınırları zorlayan Şeyma Subaşı, süper mini elbisesiyle poz verdi

Güncelleme:

3 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından yayınladığı pozlarla neredeyse gündemden düşmeyen Şeyma Subaşı, bu sefer de kıyafet tercihiyle adından söz ettirdi.

SÜPER MİNİSİYLE GÜNDEM OLDU

Düzgün fiziğinin avantajını kullanarak sık sık cüretkar kıyafetler tercih eden Şeyma Subaşı, bu sefer de bir davete giderken süper mini bir elbise tercih etti. Elbisesiyle eğilip poz veren Subaşı, frikik vermemek için çaba serf etti. Ünlü ismin, elbisesini çok kısa bulan takipçileri "Altına bir şey giyseydin bari" ve "Eteğin nerede" gibi yorumlar yaptı.

Sınırları zorlayan Şeyma Subaşı, süper mini elbisesiyle poz verdi

DİREK DANSI YAPMIŞTI

Sporu hayatından çıkarmayan Şeyma Subaşı, geçtiğimiz günlerde kız arkadaşlarıyla direk dansı yapmıştı. Subaşı, dans dersinin sonunda kız arkadaşlarıyla verdiği pozu da Instagram hesabından paylaşmıştı.

Sınırları zorlayan Şeyma Subaşı, süper mini elbisesiyle poz verdi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Şeyma Subaşı Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Kazım Yalçın kimdir? Zafer Partisi Hatay- Dörtyol Belediye Başkan adayı Kazım Yalçın kaç yaşında, nereli? Muhittin Tamer Özdemir kimdir? Zafer Partisi Hatay- Belen Belediye Başkan adayı Muhittin Tamer Özdemir kaç yaşında, nereli? Mehmet Burak Gürbüz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Arsuz Belediye Başkan adayı Mehmet Burak Gürbüz kaç yaşında, nereli? Cemil Akkoçak kimdir? Zafer Partisi Hatay- Antakya Belediye Başkan adayı Cemil Akkoçak kaç yaşında, nereli? Osman Yılmaz kimdir? Zafer Partisi Hatay- Altınözü Belediye Başkan adayı Osman Yılmaz kaç yaşında, nereli? Melis Yıldız Akın kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Merkez Belediye Başkan adayı Melis Yıldız Akın kaç yaşında, nereli? Tulin Yüksel kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Derecik Belediye Başkan adayı Tulin Yüksel kaç yaşında, nereli? İSTANBUL SEÇİM ANKETİ! İmamoğlu mu Kurum mu? İstanbul seçimlerinde kim önde? Dilan Polat, Nez Demir olayı! Dilan Polat, Nez Demir'i affetti mi? Duruşmada neden ağladılar? Çocuklar Duymasın'ın Duygu'su, Hayal Garip eski sevgilisinden şiddet mi gördü? Hayal Garip ne söyledi? Survivor Aysu Keskin kimdir? Aysu Keskin kaç yaşında, nereli? Berat Kandili ne zaman 2024? Berat Gecesi hani güne denk geliyor? Berat Kandili'nde oruç tutulur mu, hangi ibadetler yapılır? Mesut Turan kimdir? Zafer Partisi Hakkari- Çukurca Belediye Başkan adayı Mesut Turan kaç yaşında, nereli? Emekliye zam var mı? Emekliye zam yapılacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan, Bakan Şimşek üzerinden emeklilere mesaj verdi! ZİRAAT BANKASI EMEKLİ PROMOSON ÖDEMESİ NE KADAR 2024? Ziraat Bankası, emekli promosyon ödemesi kaç TL oldu?
500

Yorumlar (36)

hudson:

meslek yok, ilim yok, bilgi yok, insanlığa katkı yok , paranın oyuncağı olmuş

23
2
yanıtYanıtla
hasan:

tamam arkadaşlar kadını eleştirebilirsiniz ama kadın formda kalmak için çalışıyor çabalıyor gerçek bu yani emek veriyor birde altına neden bir şey giymedin diye soru sormaya ne gerek var? neden giymediği gayet açık belli ki her an her şeye hazır herkesin özel yaşamı kimseyi ilgilendirmez

15
10
yanıtYanıtla
kemal:

umarım ironidir me yorum ne diyeyim şimdi

yanıt7
yanıt0
özel değil:

kadın zaten özelini paylaşıyor genelleştiriyor özeli mi kalmış bunun genel genel

yanıt7
yanıt1
kayserili suat:

erkek arkadaşı için bankadan kredi çeken ezik kızlar buraya toplanmış ve kıskançlık krizine girmiş. kudurmayın. siz elinizde erkek tutmak için para yedirecek kadar düşerken şeyma lüksün ve mutluluğunun dibini yaşıyor. defolun şimdi o kadın onuru saçmalıklarınızı birbirinize anlatın. :)

13
9
yanıtYanıtla
Yildiz:

Yoruma değmez

18
2
yanıtYanıtla
İpek:

Aynen yildiz haklısın

yanıt0
yanıt0
Manav orhan:

Bu kadına bayılıyorum be kim ne derse desin sporcu aktivist jimnastikçi güzelmi güzel özelmi özel

9
11
yanıtYanıtla
OSMANLI:

ANNE ANNEEEEEEEE FARKIDNAMISINIZ KIZI VAR EDEP YAHU AHLAK YAHU. . . ACUN MEDYA SAYESİNDE ÜNLENDİ BÖYLE ALDIĞI NAFAKA DA CABASI

yanıt2
yanıt0
AFYOK03:

SIKTI ARTIK

17
3
yanıtYanıtla
Tüm 36 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title