Haberler

Sinemacılar Ahmet Uluçay İçin Buluşuyor

Uluslararası Boğaziçi Film Festivali Ödül Töreni'nde, Ahmet Uluçay'a vefa örneği sergileniyor. 1 Aralık 2013 Pazar günü gerçekleştirilecek olan ödül töreni öncesi, festivale katılan sanatçılar bir gün öncesinde Tavşanlı'ya gelerek Ahmet Uluçay'ın kabrini ve ailesini ziyaret edecek.

Tavşanlı Belediye Başkanı Mustafa Güler, "İlçemizin yetiştirdiği nadir sanatçılardan değerli merhum Ahmet Uluçay'a gösterilen bu vefa bizleri de çok memnun etti. 30 Kasım 2013 Cumartesi günü saat 11.00'de Tepecik Belde Mezarlığında yapılacak ziyaretin ardından merhumun ailesini evinde ziyaret edecekler. Ziyaretin ardından festivale katılan sanatçı, yönetmen, senarist gibi pek çok sinema sanatçısı merhumun ödüllü filmi 'Karpuz Kabuğundan Gemiler Yapmak' adlı filmi Tavşanlı Belediyesi Kültür Sarayı'nda saat 14.30'te sergilenecek. Film gösteriminin ardından gerçekleştirilecek olan söyleşide katılımcılar sinema ve Ahmet Uluçay üzerine katılımcıların karşısında olacak. Biz de ilçemizin yetiştirdiği bu güzide sanatçımızın anma töreninde Tavşanlı Belediyesi olarak üzerimize düşeni yapıp misafirlerimizi merhumun anısına karşılayacağız. Ülkemizde zor şartlar altında sanata hayatının büyük bölümünü adayan değerli Uluçay'ı bu vesile ile bir kez daha rahmet diliyor, ilçemizin adının duyurulması için verdiği uğraşlardan dolayı da teşekkürlerimi sunuyorum. Bizler de 1 Aralık Pazar günü İstanbul Cemal Reşit Rey Konser Salonu'nda gerçekleştirilecek olan ödül töreninde bulunarak, ilçemizi temsil edeceğiz" dedi. - KÜTAHYA

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ahmet Uluçay Tavşanlı Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title