Haberler

Sındırgı'lı Gençlere Halı Saha

Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde gençlerin faydalanması için yapılan halı sahalar bitme aşamasına geldi.

Balıkesir'in Sındırgı ilçesinde gençlerin faydalanması için yapılan halı sahalar bitme aşamasına geldi.

Sındırgı'ya bağlı kırsal mahallelere yapılan ilk halı sahalar kısa bir süre içerisinde gençlere hizmet vermeye başlayacak. Özellikle genç nüfusun yoğun olması nedeniyle Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından Yaylabayır ve Yüreğil mahallelerine halı saha yapımı gerçekleştirildi.

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan halı sahalara ilave olarak Spor Toto teşkilatı tarafından Gölcük, Osmanlar, Kınık ve İzzettin mahallelerine program dahilinde halı saha yapımı gerçekleştirilecek.

Sındırgı Belediye Başkanı Ekrem Yavaş çalışmaları yerinde inceledi. Mahalle muhtarları ve gençlerle bir süre sohbet etti. Gençler ise sözünde duran başkan Yavaş'a halı saha ve mahalleye kazandırdıkları hizmetten dolayı teşekkür etti. Başkan Yavaş, "Sizler bu ülkenin geleceğine sahip çıkacak mirasımızsınız. Bizim tek gayemiz memleketimize görev yaptığımız sürede ne kazandırabiliriz. Gelecek nesillere ne bırakabiliriz. O yüzden de bu tür projelere rutin hizmetlerin yanında önem veriyoruz. Ki gençlerimiz kahve köşeleri yerine vakitlerini spor yaparak geçirsinler. Büyükşehir Belediye Başkanımız Ahmet Edip Uğur'dan sözünü almıştık. Kendileri hiç bir zaman bizleri geri çevirmiyor. Vakit kaybetmeden halı sahaları kazandırdık. Devamını da yapacağız. 74 mahallemizde gerçekleştirdiğimiz çalışmalar ile yeni Sındırgı'yı birlikte inşa ediyoruz. Gençlerimize hayırlı olsun" şeklinde konuştu. - BALIKESİR

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Ekrem Yavaş Yaylabayır Balıkesir Sındırgı Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

8 Mayıs 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı! Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! 8 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! Şans Topu sonuçları açıklandı mı? Şans Topu sonuçları ne zaman açıklanır? 8 Mayıs 2024 Çarşamba Şans Topu sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 8 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 8 Mayıs Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 8 Mayıs Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da planlı elektrik kesintileri! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 8 Mayıs AFAD ve Kandilli deprem listesi! 8 Mayıs Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? PSG elendi mi? PSG Şampiyonlar Ligi'nden elendi mi, Borussia Dortmund maçı ne oldu? Genel Af çıkacak mı 2024? 9. Yargı Paketi'nde AF var mı? 9. Yargı Paketi ne zaman çıkacak, maddeleri neler? PSG 0-1 Borussia Dortmund maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) PSG B.Dortmund maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti? Trendyol Anneler Günü hediyesi iPhone hediyesi doğru mu, gerçek mi? 8 - 10 MAYIS HALKA ARZ TAKVİMİ Bu hafta halka arz var mı, yeni halka arz olacak mı? Halka arz olan şirketler hangileri? #129297 PSG Dortmund maçını şifresiz veren kanallar! PSG Dortmund maçını hangi kanal veriyor, nereden izlenir? Survivor kim kazandı? 7 Mayıs Salı Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title