Haberler

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Bayram Sonrası Boşanacağı İddia Edildi

Güncelleme:

Geçtiğimiz Ocak ayında Amsterdam'da evlenen Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı çiftinin, bayram sonrasında boşanacağı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

4 ay önce Hollanda'nın Amsterdam şehrinde evlenen şarkıcı Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı evliliklerini bitirme kararı aldı. Ünlü çiftin, bir süredir magazin kulislerinde dönen kıskançlık krizi nedeniyle boşanma kararı aldığı öne sürüldü.

BAYRAM SONRASI BOŞANIYORLAR

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın avukatları aracılığıyla boşanma dilekçelerini mahkemeye verdikleri ve boşanma sürecinin başladığı öğrenildi. Sabah'ın haberine göre, karşılıklı açılan boşanma davalarının bayram sonrasında sonuçlanacağı ve çiftin önümüzdeki ay boşanacakları öğrenildi.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Bayram Sonrası Boşanacağı İddia Edildi

BİR SÜRE AYRI YAŞADIK

Evliliklerindeki sıkıntılarla ilgili konuşan Sinan Akçıl, "Bu konularda konuşmam doğru değil, özel konular bunlar, biz bunu kendi aramızda düzgün bir şekilde çözmeye çalışıyoruz, bir dönem ayrı yaşadığımız doğru ama şuan aynı evdeyiz, önemli olan iç huzurumuz, bu süreçte ne o üzülsün ne ben üzüleyim diyorum." açıklamasını yapmıştı.

Sinan Akçıl ve Burcu Kıratlı'nın Bayram Sonrası Boşanacağı İddia Edildi

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (29)

adsız:

zaten böyle gelinlik giyen kadından ne beklenirdi ki

49
5
yanıtYanıtla
Adınızı Yazın:

bu herife gıcık oluyorum nedir bunlar böyle mantar gibi çoğaldılar

34
1
yanıtYanıtla
Eray:

Bari biraz evli kalaydiniz

22
1
yanıtYanıtla
Olmaaz:

Olur mu yapilacak yeni bestelere söz lazim..

yanıt5
yanıt0
Gül:

Bayram? Bunlar Noel agaci altinda poz verir Bayramdan anlamaz, paskalyada ayrilirlar. Gelin ince giyinmisdi üsüttü herhalde hem üsten hem altan

20
3
yanıtYanıtla
Hazan:

Uygun olmadığınız görünüyor zaten.

15
0
yanıtYanıtla
coni:

Hukumet bunlari cagirip iftar veriyo ya benim vergilerimle haram olsun !!! bugun gordum instagramda

10
3
yanıtYanıtla
ukala:

kesin sen hayatinda hic vergi vermemisindir

yanıt0
yanıt1
sözün bittiği yerde....:

bir hevesti geldi geçti. . . .

9
0
yanıtYanıtla
DEREN:

hayatı hızlı yaşayanlardan bunlar.

9
0
yanıtYanıtla
Tüm 29 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title