Haberler

Siirt: Vali Yardımcısı Yılmaz'ın Veda Ziyareti

İki yıldan beri Siirt Vali Yardımcılığı görevini yürüten ve son kararname ile Tokat'ın Reşadiye İlçe Kaymakamlığı'na atanan Aytekin Yılmaz'a, Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanlığı tarafından plaket verildi.

Ticaret ve Sanayi Odasında düzenlenen ödül töreninde konuşan Oda Başkanı Vekili Nedim Kuzu, plaketi, oda başkanı Güven Kuzu adına verdiğini belirtilerek, "Biz oda olarak ilimize hizmet eden kişilere plaket vermenin önemli olduğunu ve gerçekten hak edenlere verilmesi gerektiğine inanıyoruz. İki yıldan beri ilimizde görev yapan Vali Yardımcımız Aytekin Yılmaz'ın bir mülki idare amiri olarak yaptığı özverili ve başarılı çalışmalarıyla gönlümüzde ayrı bir yer edinmiştir. Vali Yardımcımız, görev yaptığı süre içerisinde gerek sınır ticareti konusunda, gerekse esnaf ve tüccarımıza yönelik bütün çalışmalarımızda her zaman yanımızda yer almış ve bize destek vermiştir. Kendisini hiçbir zaman unutmayacağımız. Şahsım, üyelerimiz ve Siirtliler adına kendilerine teşekkür ederim" dedi.

Vali Yardımcısı Aytekin Yılmaz da Başkan Vekili Nedim Kuzu'ya teşekkür ederek, Siirt'in çalışmaları esnasında özel bir yere sahip olduğunu vurguladı.

Törende Oda Yönetim Kurulu üyeleri ve Başkan Yardımcısı F.Özgür Çalapkulu da hazır bulundu.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title