Haberler

Siirt'te Serada Süs Bitkisi Üretimine Başlandı

Siirt'te süs bitkisi üretimine başlandı.

Siirt'te süs bitkisi üretimine başlandı.

AK Parti Siirt Milletvekili Osman Ören, Siirt Belediye Başkan Vekili Ceyhun Dilşad Taşkın ve Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan Siirt-Baykan karayolu 10. kilometresinde süs bitkisi üretimi yapan Hamza Keleş'e ait serayı gezdi.

Milletvekili Osman Ören, gazetecilere yaptığı açıklamada, bölgenin kalkınmasının ancak tarım ve hayvancılıkla sağlanabileceğini söyledi.

Tarım ve Orman İl Müdürü Ergün Demirhan da bölgede süs bitkisi üretiminin yapılmadığını belirterek, "Bu bizim için bir ilktir, yeni bir yatırım alanıdır. Bu konuda üreticimizi gönülden destekliyoruz. Kendisi buradan ürettiği dış mekan süs bitkilerini çevre illere göndermektedir." dedi.

Bölgeye yaptığı yatırım dolayısıyla mutlu olduğunu belirten Keleş, "Her çiftçinin olduğu gibi bizim de sıkıntılarımız var. Durumumuzdan memnunum. Allah'ın izniyle çiçekçiliği becerebilirsem ilerleyen zamanda daha fazla istihdam, üretim ve katkı sağlamayı hedefliyorum." ifadesini kullandı.

Kaynak: AA / Güncel

Siirt Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title