Haberler

Siirt Spor Teknik Direktörü Ahmet Erten;

Güncelleme:

"Aldığımız puanlar gelecek sezona yatırımdır" dedi

Spor Toto 3.Lig 1.grupta mücadele veren Siirt spor Teknik direktörü Ahmet Erten Siirt spor ile ilgili açıklamalarda bulundu. Geçen hafta sonu Beylerbeyi spor ile berabere kalan Siirt spor Teknik direktörü Erten alınan puanların gelecek için birer yatırım olarak görülmesi istedi.

Teknik heyet olarak açıklamalarda bulunduklarını açıklayan Ahmet Erten Beylerbeyi spor karşısında takımın gösterdiği üstün mücadeleden doyalı takımda umutlu olduklarını ve takımın bu sezon kümede kalamsı durumda gelecek sezon şampiyonluğa oynaya bileceğini açıkladı.

Siirt spor Teknik heyeti olarak açıklamalarda bulunduklarını belirten teknik direktör Ahmet Erten "Beylerbeyi spor maçı karşılaşmasında aldığımız 1 puanı hak ettik. Maçın son dakikaların da buluduğumu gol pozisyonlarını değerlendirseydik maçtan galip ayrıla bilirdik. Bizler bu maçta umut verici bir takım olduğumuz gösterdik ve takımızın gerçekten her geçen gün daha iyiye gidiyor. Fizik güç ve kondisyon olarak sezon başı kampı yapmadığımız halde diğer takımlar kadar olmasakta %80-90'lara ulaştığımızı sanıyorum" dedi.

Aldığımız Puanlar Yatırım gibi görülmeli

Takımın moral seviyesinin üst seviyede olduğunu ve tüm futbolcularının yaşanan tüm imkânsızlıklara rağmen canlarını başlarını dişe takarak oynadıklarını hatırlatan Siirt Spor Teknik direktörü Ahmet Erten "Takım artık sadece savunma değil daha güçlü bir hücum futbolu oynayarak rakiplerimizi yakalamaya çalışacağız. Şimdiye kadar aldığımız puanlar bizim için bir yatırım olarak görülmelidir. Sabredilirse Siirt spor geleceğini garanti altına alacaktır. Siirt spor artık bir kolej takımı hasiyetini aldığı gibi bu sene ligde kalıp ünümüzdeki sezona şampiyonluk hedefiyle başlayabilir" dedi.

Muhabir : M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci / Spor

Ahmet Erten Siirt Spor Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title