Haberler

Şiddet uygulayan kocasını tüfekle vurarak öldürdü

Güncelleme:

Balıkesir'in Karesi ilçesinde 27 yaşındaki Rümeysa A., fiziki ve psikolojik şiddet gördüğünü ileri sürdüğü eşi Murat A.'yı pompalı tüfekle vurarak öldürdü.

Dün Karesi ilçesinin kırsal Ziyaretli Mahallesi'nde meydana gelen olayda 7 yıllık evli Murat A. ile Rümeysa A. arasında tartışma çıktı. Fiziki ve psikolojik şiddet gördüğünü öne süren Rümeysa A., evdeki pompalı tüfeği alıp Murat A.'ya ateş etti.

OLAY YERİNDE YAŞAMINI YİTİRDİ

Komşularının ihbarı üzerine bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Gelen sağlık ekibinin yaptığı kontrolde, Murat A.'nın yaşamını yitirdiği belirlendi.

GÖZALTINA ALINDI

Murat A.'nın cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. Olayın ardından Rümeysa A., jandarma tarafından gözaltına alındı. Çiftin 7 ve 4 yaşlarında 2 çocuğu olduğu bildirildi.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Karesi Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (6)

Zeynep Nursen:

Kocasını öldüren bir kadına af çıkmıştı bu kadınların kocalarını öldürmelerini sağlıyor nasılsa bende yatmam deyip vuruyor adamı teşvik yani bu da yanlış

47
35
yanıtYanıtla
Osman İkiz:

aslında o iş öyle değil. adamın ders alması lazım eşine şiddet uygulama seni öldürür yatarıda yok o yüzden şiddet uygulama olarak düşün.

yanıt28
yanıt23
Çınar Saraç:

Bitsin artık erkek cinayetleri , kadınlarımıza yazık diyenler şimdi erkeğe yapıldığını görünce iyi oldu derler , bizdeki bu zihniyet bitmezse birşey düzelmez

27
17
yanıtYanıtla
Yasin Bozkurt:

Erkek suçu isledigin de ayrılma aşamasın daki eşi kadın öldürdüğün de darp eden şiddet uygulayan koca her şekilde erkek suçlanıyor yapmayın bunu yeter Allah aşkına

23
17
yanıtYanıtla
Şerafettin Şeker:

KOCASINA DEĞİL BAYANA ÜZÜLDÜM.

11
28
yanıtYanıtla
Fatma:

Kadınlar sağduyulu olmalı çocukları asla yalnız bırakacak hareketler yapmamalı akıl gitmiş gerçi Allah yardım etsin çabucak çıksın hapısten

1
3
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title