Haberler

SHP İl Başkanlığından Zonguldak’a Çağrı

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) İl Başkanı Yavuz Boz, Vali Erkmen’in Denizli’ye Tayini Zonguldak’ı Üzdüğünü Belirterek, Zonguldak’a Çağrıda Bulundu.

Sosyal Demokrat Halk Partisi (SHP) İl Başkanı Yavuz Boz, Vali Erkmen’in Denizli’ye tayini Zonguldak’ı üzdüğünü belirterek, Zonguldak’a çağrıda bulundu.

SHP Zonguldak İl Başkanı Yavuz Boz, Vali Yavuz Erkmen’in Denizli’ye tayin olmasından üzüntülerini belirterek, kendisine yakışır şekilde uğurlama programı hazırlamak için Zonguldak halkına çağrıda bulundu. Vali Erkmen’in görev aldığı her yerde kendilerinden gurur duyacaklarını belirten SHP il Başkan Yavuz Boz, “Unutmayın ki bizler her görev aldığınız her yerde sizinle gurur duyarak yanınızda olacağız. 20 yıldır Safranbolu, Bartın ve Zonguldak olmak üzere bölgemize hizmet veren Valimiz Yavuz Erkmen’in ilimize verdiği hizmetleri, sağduyusunu, hoş görüşünü asla unutmayacağız. Denizli iline atanarak bizleri üzmüş olabilir. Ancak daha büyük bir ile gitmesi de üzüntümüzü biraz hafifletti. İnanıyorum ki gittiğiniz her yerde, görev aldığınız her makamda Zonguldak’ımızı ve bizleri yalnız bırakmayacağınızı bilmekteyiz. Sizi çok arayacağız ama asla hizmetlerinizi unutmayacağız. Zonguldak’ta ki bütün kurumlara, sivil toplum örgütlerine, sendikalara, siyasi partilere buradan bir çağrı yapıyorum. Sayın Valimizi coşkuyla hep beraber kendisine yakışır bir uğurlama programı düzenleyelim” dedi.

(SŞ-SŞ-Y) 29.04.2008 18:06 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title