Haberler

'Shake It Up' Bu Albümde

Kenan Doğulu' Nun Büyük Beğeni Toplayan Buçuklu Albüm Serisi

KENAN DOĞULU' NUN BÜYÜK BEĞENİ TOPLAYAN BUÇUKLU ALBÜM SERİSİ

'7,5' İLE DEVAM EDİYOR..

Kenan Doğulu 2006 yazına damgasını vuran "Çakkıdı" ve "Aşk Kokusu" ile 2007 Eurovision gururumuz "Shake It Up Şekerim" in remikslerinden oluşan "Kenan Doğulu 7.5" isimli albümüyle dinleyicisiyle buluşuyor.

Ülkemizde ve Avrupa' da bir çok başarılı konsere imza atarak yoğun bir turne sezonu geçiren sanatçı uzun süredir stüdyo çalışmaları devam eden buçuklu albüm serisinin son halkası "Kenan Doğulu 7.5" tamamlandı .

2007 Eurovision şarkımız "Shake It Up", "Çakkıdı" ve "Aşk Kokusu" bu albümde

Müzik direktörlüğünü Ozan Doğulu ve Kenan Doğulu' nun yaptığı albümde "Shake It Up" ın orijinal versiyonu ile birlikte toplam 11, "Aşk Kokusu" nun 1 ve "Çakkıdı" nın 3 remiksi bulunuyor. Toplam 15 track den oluşan albümde şarkıların yeni versiyonları Ozan Doğulu, Aytekin Kurt&Murat Uncuoğlu, Erdem Kınay, Chuckıe&Moreaux, Uğur Kirik, Hitmeister D & Mustafa San Francisco ve Hacı Mustafa Ceceli imzasını taşıyor. Albümün kartonet fotograf çekimlerinde Cüneyt Akeroğlu Styling' de ise Ceyda Balaban ile çalışan Kenan Doğulu' nun "Kenan Doğulu 7.5" isimli albümü marketlerdeki yerini aldı.

Kaynak: Gecce / Magazin

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title