Haberler

Shadow Warrior 3'ün çıkış tarihi açıklandı

Güncelleme:

Birinci şahıs nişancı oyunu olan Shadow Warrior 3'ün Microsoft Xbox mağazasında çıkış tarihi yayınlandı. Shadow Warrior 3, önümüzdeki aylarda çıkış yapacak.

Shadow Warrior 3, Microsoft Xbox mağazasındaki listeye göre 1 Mart 2022'de çıkış yapacak. Xbox mağazasına göre, Shadow Warrior 3 için ön sipariş verenler serinin ilk iki oyunu Shadow Warrior ve Shadow Warrior 2'ye anında erişim kazanıyor. Pakette ayrıca ön siparişe özel bir de Sınırlı Sürüm Katana Görünümü yer alıyor.

Oyun tasarımcısı Pawel Kowalewski 2020 yılında, "Oyuncunun dikkatini aksiyondan uzaklaştırmak istemiyoruz" dedi. "Kimsenin beş dakika boyunca yerinde durup, yüzde ne olursa olsun bazı istatistikleri artırmak için silahına ne yükseltme koyması gerektiğini merak etmesini istemiyoruz. İlk Shadow Warrior'a geri dönüyoruz ve her şeyi yükseltiyoruz." sözlerine yer verdi.

Discord sunucumuza katılmak için buraya tıklayınız

Shadow Warrior, iblis orduları aracılığıyla savaşan modern bir ninja savaşçısı olan Lo Wang'ın istismarlarına odaklanan birinci şahıs nişancı video oyunları serisidir.

Shadow Warrior 3, 1 Mart 2022 tarihinde Windows, PlayStation 4 ve Xbox One için piyasaya sürülmeye hazırlanıyor.

Yakupcan Aydemir
Haberler.com - Gamegar

Shadow Warrior Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title