Haberler

Şeyma Subaşı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye cevap verdi

Güncelleme:

Şeyma Subaşı'nın hamile olduğu ve evlilik hazırlığı yaptığı Mısırlı Mohammed Alsaloussi'den ayrılması şaşkınlık yaratmıştı. Sonraki süreçte "Yaşadıklarımı anlatacak kelime yok" diye açıklama yapan Subaşı'ndan sonra Alsaloussi de bir açıklama yaptı. Alsaloussi'nin, "Şeyma'ya verdiğim kredi kartının ekstresine kadar her şey ortada" sözleri üzerine Şeyma Subaşı, sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşımda bulundu. Subaşı'nın sözleri, Alsaloussi'ye gönderme olarak yorumlandı.

Sosyal medya fenomeni Şeyma Subaşı ve Mısırlı sevgilisi Mohammed Alsaloussi arasında ayrılıkla beraber yaşanan rüzgar devam ediyor. İkiliden son olarak konuşan Mısırlı Mohammed Alsaloussi oldu. Alsaloussi, Sabah gazetesine verdiği röportajda, "Ben kimseye zarar vermedim. Bu dünyada çıkıp, 'Meedo bana zarar verdi, kötü bir şey yaptı' diyecek tek bir insan yok. Bu nedenle çok üzgünüm. Hatta daha da üzücü çünkü ilişkim bitti. ve Şeyma ile ilişkinin bitmesini isteyen bendim" ifadelerini kullandı.

"KREDİ KARTININ EKSTRESİNE KADAR HER ŞEY ORTADA"

Şeyma Subaşı'ya verdiği karttan yapılan harcamaların hepsinin ortada olduğunu belirten Alsaloussi, "Mustafa'ya her şeyin, tüm takıların, harcamaların faturasını yolladım. Benim banka hesabımdan, Şeyma'ya verdiğim kredi kartının ekstresine kadar her şey onda. Şeyma'nın her ay ne kadar harcadığını ondan öğrenebilirsin" dedi.

Şeyma Subaşı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye cevap verdi

GÖNDERME OLARAK YORUMLANDI

Mısırlı Alsaloussi'nin açıklamasının ardından Şeyma Subaşı cephesinden de bir atak geldi. Subaşı, sosyal medya hesabından uzun bir paylaşımda bulunarak, "Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin" dedi.

Şeyma Subaşı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye cevap verdi

"SİZİ ÖZGÜR KILAN ŞEYİN PEŞİNDEN GİDİN"

Şeyma Subaşı'nın sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımın tamamı şu şekilde:

"Korkuyu bırakın ve istediğiniz her şeyin peşinden gidin. Yeniden düşmekten, yeniden sevmekten, yeniden hayal kurmaktan korkma. Kanatlarla doğdun. Sadece nasıl uçulacağını hatırlaman gerekiyor. İçgüdülerinize güvenin ve kendinize inanın tüm hayallerinizi gerçekleştirme yeteneğine sahipsiniz. Etrafınızda olup bitenlerin sizi üzmesine izin vermeyin. Macerayı kovalayın, bilinmeyeni kucaklayın ve sizi özgür kılan şeyin peşinden gidin. Kendi sihrini saklamayı bırak cesur ol ve şiddetli ol. Seni neyin aydınlattığını ve neyin seni kaldırdığını bul. Kanatlarını bul, uçmayı denemeden ne kadar ileri gidebileceğini asla bilemezsin"

BOYNUZ İŞARETİ DE DİKKAT ÇEKTİ

Diğer yandan Subaşı'nın bir gün önce boynuz işareti yapması, sosyal medyada Alsaloussi tarafından aldatıldığın iması olarak yorumlandı.

Şeyma Subaşı eski sevgilisi Mohammed Alsaloussi'ye cevap verdi

Kaynak: Snob Magazin / Magazin

Mohammed Al Saloussi Şeyma Subaşı Subaşı Haberler

Bakmadan Geçme

KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle! Zorunlu karşılık faiz oranı ne kadar oldu? Merkez Bankası'ndan yeni karar 26 Nisan Cuma 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 26 Nisan burç yorumları nedir?
500

Yorumlar (6)

vedat cici :

ne biçim adalet bu kadın sadece nikah kıymıyor diye acundan nafaka almaya devam ediyor..... her haltı yesin acun ödesin

38
5
yanıtYanıtla
i. can erdem:

Acun mu ödüyor. Güldürmeyin. Onun parasını biz ödüyoruz. Tv8 exxen YouTube falan. Gerçi ben izlemiyorum artık. Zaman önemli. Siz ödeyin.

yanıt6
yanıt0
??????? ?????:

kalitesiz

37
2
yanıtYanıtla
Davut TAN:

şeyma güzelliği oldukça, zengin erkekler de bu kadar düşkün oldukça şeymaya kapı çok. o sadece vurduğu volenin yarım kalmasına üzülmüştür. Acun dan da getirisi sabit off. hayat ne güzel

13
4
yanıtYanıtla
Gürol Gürol:

yakinda acik artirmayada cikar iyice arsizligi ele almis korkulur bu versiyonlardan cok tehlikeli

13
1
yanıtYanıtla
EmotionaL PauL:

Sıradakiii.

8
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title