Haberler

Şevval Sam ve annesi, kapalı olması gereken mekanda yemek yerken polise yakalandı

Güncelleme:

Şevval Sam, önceki akşam pandemi kuralları gereği müşteri kabul etmemesi gereken mekanda annesi Leman Sam'la yemek yedi. Emniyet güçleri ikiliye 3 bin 185'er lira para cezası kesti.

Oyuncu ve şarkıcı Şevval Sam, önceki akşam Cihangir'deki evinin altında bulunan bir mekanda annesi Leman Sam'la yemek yedi. Pandemi kuralları gereği müşteri kabul etmemesi gereken mekana giden anne-kız, polislerin gelmesiyle büyük şok yaşadı.

PARA CEZASI KESİLDİ

Şaşkınlıktan ve panikten ne yapacaklarını şaşıran ikiliye, emniyet güçleri 3 bin 185'er lira para cezası kesti. Anne-kız muhabirlerin soruları yanıtsız bıraktı.

BAŞKA İSİMLER DE YASAKLARI DELMİŞTİ

Geçtiğimiz günlerde yine tanınmış simaların kapalı olması gereken restoranlarda yemek yediği ortaya çıkmıştı. CHP İstanbul İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu ve eski futbolcu Tanju Çolak da yakayı ele veren isimlerden olmuştu. Hem yasakları delen isimlere hem de servis açan restoranlara para cezası yazılmıştı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (38)

AZİZ:

Kendinizi entelektüel olarak ve her şeyi bilir havasında geçiniyorsunuz fakat çok cahil misiniz.

23
3
yanıtYanıtla
Vanilya Kokusu:

Şahane bir yorum olmuş. Sonuna kadar katılıyorum size.

yanıt6
yanıt1
gerçek millyetçiler:

ALLAH razı olsun bunlardan tüm ceza yiyenlerden ALLAH başımızdan eksik etmesin sizleri devletimiz kasasına istemeyerekde çok güzel bir katkıda bulunuyorsunuz sağolun varolun yalnız şu ünlülere cezalar daha çok ceza yazılsa hiç fena olmayacak garibana da aynı ceza zengine de aynı ceza !

21
1
yanıtYanıtla
Freelyshout abonesi:

Cahiller sürüsü...

18
2
yanıtYanıtla
ADALET:

Onlar elit tabakadan. kendilerini TÜRK toplumunun üstünde gören yobazlardan. Sanatçı dediğin kurallara uyan örnek insan olmalı. kuralları hiçe saymak hem ahmaklık, hem aptallık, kuralsızlık cezası yemişler . işletmede ceza almalı ki böyle kural tanımazlar da suç işlemekten korunmalı. YAZIK

15
0
yanıtYanıtla
Rüknettin dede:

Bi bitmediniz ya.Sizlerin yüzünden Milyonlarca insan evde durmak zorunda kalıyor..Kimse yasaklara uymuyor.Cezalar yetersiz.Yasaklara uymayan insanlar Vatandaşlıktan çıkarılsın.

14
1
yanıtYanıtla
Vatandaşlık dairesi müdürlüğü:

Tamam dedeciğim hemen çıkarıyorum

yanıt1
yanıt0
Nüfus müdüresi BAHAR:

İsteğinizi derhal yerine getireceğim dedişkom

yanıt4
yanıt1
Safinaz teyze:

Bahar Rüknettin benim rahat bırak onu, ağzını cart diye ortadan ikiye ayırmak eylemini gerçekleştiren bir teyze olmak istemiyorum

yanıt2
yanıt0
Hahaha:

Kurban etinden kebap yemeye gitmistir

10
3
yanıtYanıtla
Tüm 38 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title