Haberler

Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok"

Senaristliğini ve yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, "Şevkat Yerimdar"ın devam filmi "Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok"un basın gösterimi yapıldı.

Senaristliğini ve yönetmenliğini Bülent İşbilen'in üstlendiği, "Şevkat Yerimdar"ın devam filmi "Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok"un basın gösterimi yapıldı.

Levent Özdilek AVM'de yapılan gösterimine katılan Yönetmen Bülent İşbilen basın mensuplarına yaptığı açıklamada, filmde doğal karakterlerin olduğunu belirterek, "Çekimlerimiz çok güzel geçti. Ekibe yeni katılan arkadaşların da kolay adapte olmasıyla, çok eğlenerek çalıştık. Ankara'daki çekimlerde Nisan-Mayıs aylarında kar yağmasının dışında bir sıkıntıyla karşılaşmadık. Süleyman Seba sahnesini çekerken, bir Galatasaylı olarak gözlerim doldu" dedi.

Filmde "Şevkat" karakterini canlandıran Özgürcan Çevik, ikinci film için daha çok heyecanlandığını aktararak, "Oynadığım karakter hasta Beşiktaşlı, biraz öfke kontrolü problemi olan, klasik Anadolu delikanlısı bir adam. Haksızlıkların karşısında, mazlumun yanında bir karakter. Bu filmde rahmetli Süleyman Seba'yı biraz anmak istedik. Biz çekerken çok etkilendik. Üçüncü film için konuşuluyor ama netleşmiş bir şey yok" ifadelerini kullandı.

Filmin diğer başrol oyuncusu Başak Parlak, oynadığı karaktere dair şunları söyledi:

"İlk filmde benim oynadığım Pelin karakteriyle Şevkat'in tanışma hikayeleri vardı. Pelin, Şevkat'i tanımadan önce babasının parasını yiyen, gezen tozan, alışveriş yaparken hiçbir şeyin fiyatına bakmayan biriydi. Şevkat'le tanıştıktan sonra başka bir hayat yaşamaya başlıyor. Bu filmde biraz daha değişmiş görüyoruz. Şevkat'le birbirlerine aşıklar ve evlenmeye karar veriyorlar. Eğlenceli bir düğün macerası izleyeceğiz."

Filmde ayrıca Mustafa Bilgin, Aslı İnandık, Cezmi Baskın, Numan Çakır, Şahin Aktaş, Bahadır Tokmak gibi isimler de oyuncu kadrosunda bulunuyor.

"Kadına şiddet" konusuna da gönderme yapılan "Şevkat Yerimdar 2: Bizde Sakat Çok", 22 Ocak'ta gösterime girecek.

Kaynak: AA / Kültür Sanat

Bülent İşbilen Levent Özdilek Süleyman Seba Kültür Sanat Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title