Haberler

Serra Yılmaz: "Boşanmayı İsteyen Bendim, Başkasına Aşık Oldum"

Güncelleme:

Dünya devi A+E'nin ünlü ve ödüllü kanalı "Lifetime tv" Türkiye'de Nisan 2016'da başlayan yayın hayatına tüm hızıyla devam ediyor.

Kadınlara umut olacak, ilham verecek yepyeni projesi #seninmucizen 'in üçüncü bölümü Serra Yılmaz ile devam etti!

Kısa sürede ekranların fenomen programı haline gelen #seninmucizen 'de bu haftanın konuğu olan Serra Yılmaz baba tarafının paşazade olması ve anneannesinin haremde büyümesi ile ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Bugüne kadar bilinmeyen özel yaşantısına dair yaşadıklarını ilk kez anlatan Yılmaz erkeklerin güçlü kadınlardan korktuğunu dile getirdi. 10 yıl evli kaldığı Levent Yılmaz ile boşanması hakkında; "Annemle babamın boşanmış olmasından dolayı, benim için evlilik kurumu istendiği anda yıkılabilir bir kurumdu. Benim şöyle bir algım vardı hani işler yürümediği zaman zaten boşanılır. Levent'ten boşanmayı isteyen bendim, başkasına aşık oldum. Onu idrak ettiğim zaman da çok kısa bir süre içinde söyledim Levent'e. Bunu söylememenin ikimize de saygısızlık olacağını ve ikimizin de böyle bir şeyi hak etmediğini düşündüm." diyen Serra Yılmaz daha önce kimseye anlatmadıklarını #seninmucizen 'de Lifetime TV Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya'ya ve programın moderatörü Lütfiye Pekcan'a anlattı. Serra Yılmaz'ın daha önce duyulmayan itirafları sevenlerini çok şaşırttı!

Baba Tarafı Paşazade Anneannesi Haremde Büyümüş!

Ailesi ile ilgili samimi açıklamalarda bulunan Yılmaz, anneannesinin haremde büyümesi ile ilgili; "Anneannem Osmanlı Sarayı'nın Harem'inde büyümüş bir Çerkes kızıdır. Haremde bir kadın olmanın bence en büyük travmalarından biri çocukların yaşadıkları. Genelde çocuklar ailelerinden kopartılarak ya da kendi aileleri tarafından satılarak saraya teslim ediliyor. O dönemde Kafkasya' da ki savaş sebebiyle ve yoksulluktan çok fazla Çerkes göç ediyor ve bu çocuklar haremde büyümek zorunda kalıyor. Anneannem biraz zor bir karakterdi. O kadar çok kadının olduğu saray ortamında, sanırım dominant ve güçlü bir karakter olmak gerekiyor fakat anneannem çok mütevazıydi. Hangi ortama girerse girsin ayak uydururdu. Ben de öyleyimdir. Beni her ortama koyun, herkesle aynı düzeyde ilişki kurabilirim. Bu benim için önemli bir mirastır. Her kültürden insan size başka şeyler öğretebiliyor." dedi.

"Güçlü Kadın Erkeği Korkutuyor"

Güçlü kadınların erkekler üzerindeki etkisinden bahseden Serra Yılmaz kendisinin de erkekleri korkuttuğunu söyleyerek; "Güçlü kadın kendi kararlarını alabilen ve kendi ayakları üstünde durabilen kadındır. Güçlü kadın olmak çok zordur çünkü güçlü kadın her zaman için erkekleri korkutur. Mesela benim hep fazla bilmemden korkan çok erkekle tanıştım ve muhatap oldum. Ben kadınlara özellikle kendileri olmalarını ve başkalarının etkisi altında kalmamalarını tavsiye ediyorum. Böyle kurallar yok hayatta. Mesela benim kızım çocuk sahibi olmak istemiyor.

Kendi arzularının peşinden gidip neyden ilham alıyorsa o yöne doğru yol almasını arzu ediyorum." dedi.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Levent Yılmaz Serra Yılmaz Güncel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title