Haberler

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL teklif ettiği iddialarına yanıt verdi

Güncelleme:

Şarkıcı Serdar Ortaç, magazin basınında uzun süre gündem olan "Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL teklif etti" iddialarına yanıt verdi. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını belirten Serdar Ortaç, "Ben para teklifi etmedim. Bir kadına böyle bir şey teklif edilebilir mi?" dedi.

Serdar Ortaç, Haber Global ekranlarında yayınlanan "Jülide Ateş'le 40" programına konuk oldu. Ünlü şarkıcı, başta özel hayatı olmak üzere yöneltilen birçok soruyu samimi bir dille cevapladı.

CHLOE'YE YANINDA KALMASI İÇİN PARA TEKLİF ETTİ Mİ?

Serdar Ortaç, eski eşi Chloe Loughnan'dan boşandıktan sonra magazin gündeminde sık sık yer alan, "Chloe'ye yanında kalması için 500 bin TL teklif etti" iddialarına yanıt verdi. Söz konusu iddiaların gerçeği yansıtmadığını dile getiren Ortaç, "Ben para teklifi etmedim. Hatta bana boşanacağımız gün neler yapabiliriz diye konuşuyoruz. Örneğin o bana '3 lira benim yeniden hayatı kurmama yeterli' dedi. Ben de ona dedim ki, 'Sen bana 9 sene can yoldaşlığı yaptın. Sana 3 değil 300 lira vereceğim' dedi. Ona göre anlaşıp el sıkıştık. Ama ondan öncesi yok. 'Sana 500 bin TL vereyim. Yanımda kal' gibi bir şey söz konusu olmadı. Bir kadına böyle bir şey teklif edilebilir mi?" ifadelerini kullandı.

"CHLOE'DEN BEN AYRILMAK İSTEDİM"

Serdar Ortaç, Jülide Ateş'in Chloe ile ilgili sorularını şu şekilde cevapladı:

Chloe ile olan evliliğinizde ayrılmayı kim istedi?

"Ben istedim. Ben Chloe'yi 19 yaşında tanıdım. İlk tanıdığı adamım. Çok genç evlendi. Biraz bireysel yaşasaydı bu evlilik bitmezdi. Benim de bir sürü hatam var."

Chloe konusunda yanıldınız mı?

"Ailesinden tutumu gördü. Ve şımarmadı. Karakteri sağlamdı. Hata varsa genç olması. Ama hata değil, şükür diyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500

Yorumlar (18)

Kabız MEMED:

Oğlum Senden Her Türlü HALT Beklenir ..

6
2
yanıtYanıtla
Doğal:

Kabızlık yapma başka insanları yargılamak yerine kendini sorgula

yanıt2
yanıt0
Sakaryalı hatun:

Bayramımız mutlu huzurlu sağlıklı geçsin. ALLAH nice bayramlar görmeyi nasip etsin.

7
1
yanıtYanıtla
Sw:

Seninde Bayramın mutlu, huzurlu geçsin güzel kız. Bayram aynı zamanda küslerin dargınların barıştığı bir gündür unutma...

yanıt1
yanıt0
Aylin:

Yaş farkından uyuşamadilar

8
0
yanıtYanıtla
Tankut:

Serdarın parası azaldığı için olmasın

yanıt3
yanıt0
0131:

sanki parasi kaldida teklif edecek. . . . Hayirli Bayramlar. . .

7
0
yanıtYanıtla
Mehmet Çelti:

Serdar milleti aptal yerine koyma,dürüst ol evlendiğin kadının yaşından milliyetine kadar herşey yanlıştı,keyif senin ama sen bir Türk sanatçısının yakışanı yap,işini yap,haa birde bestelerindeki aynı ritmi kullanma bıktık.

3
1
yanıtYanıtla
Abim:

Abicim Türk sanatçısına ne yakistigina sen mi karar veriyorsun?Begenmiyorsan da dinleme adamı.Zorla mı dinletiyorlar?Yok yaşıymış yok bilmem ne püffff.

yanıt0
yanıt0
Bune yaa:

Bu nasıl bir yorum arkadaş, hiç kendine uzaydan baktın mı?

yanıt0
yanıt0
Tüm 18 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title