Haberler

"Şenlikli Limonata"yla Sahne, Kara Mizahın

Güncelleme:

"Şenlikli Limonata"; 18 Aralık, Çarşamba akşamı saat 20:30'da Trump Towers Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.

Günay Karacaoğlu ve Fırat Doğruloğlu'nun birlikte rol aldıkları "Şenlikli Limonata"; zenginin, fakirin, çirkinin, güzelin, bütün karşıtlıkların tek bir potada eridiği hayatlarımıza, iki insanın kara mizah ilişkisi üzerinden etkili bir ayna tutuyor. Murat İpek'in yazıp yönettiği, AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu'nun yeni tiyatro oyunu "Şenlikli Limonata"; 18 Aralık 2013, Çarşamba akşamı saat 20:30'da Trump Towers Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek.

Sezona güçlü yapımlarla iddialı bir başlangıç yapan AYSA Prodüksiyon Tiyatrosu; iki kişilik yeni yapımı "Şenlikli Limonata"yı sanatseverlerle buluşturuyor. Murat İpek'in kaleme aldığı ve yönetmenliğini üstlendiği oyunda; ödüllü oyuncu Günay Karacaoğlu ile tiyatronun yanı sıra rol aldığı birçok sinema filmi ve diziyle tanınan Fırat Doğruloğlu birlikte rol alıyor. Müzikleri Çiğdem Erken tarafından hazırlanan "Şenlikli Limonata"nın dekor tasarımı Barış Dinçel'in, kostüm tasarımı ise Emra Albayrak Şahin'in imzasını taşıyor.

Gece yarısı, sarı plastik saçları ve tuhaf yürüyüşüyle odadan içeri kamçısı ve termosuyla kendini top gibi atan bir kadınla karşılaşsanız ne yapardınız? Fidel Castro aşığı Fitnat yengesinden sıkı komünist, yetmezmiş gibi, edasıyla Heidi Klum'a benzediğini söylüyorsa; emin olun gecenin sabahında o kadın sizi kopardığı sığ suların kenarında bile bırakmayacaktır. Birbirinden siyahla beyaz kadar farklı olan bu iki insan; zenginin, fakirin, çirkinin, güzelin, bütün karşıtlıkların tek bir potada eridiği hayatlarımıza etkili bir ayna tutuyor. Tadı çoğu zaman buruk olsa da, "Şenlikli Limonata" tiyatroseverlere kara mizah kadehlerinden de çokça tattırıyor.

18 Aralık 2013, Çarşamba akşamı saat 20:30'da Trump Towers Tiyatro Salonu'nda sahnelenecek "Şenlikli Limonata"nın biletleri; Biletix'ten ve oyunun sahneleneceği salonların gişelerinden temin edilebilir.

Kaynak: Bültenler / Kültür Sanat

Fırat Doğruloğlu Günay Karacaoğlu Kültür Sanat Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title