Haberler

Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor? Sen Çal Kapımı hangi ilde ve ilçede çekiliyor? Dizi çekimleri nerede yapıldı?

Güncelleme:

Ekranların sevilen dizisi Sen Çal Kapımı nerede çekiliyor merak edildi. Fox TV'de yayınlanan ve beğeniyle izlenilen dizinin çekimleri hangi şehirde ve hangi ilçede yapılmaktadır? Sen Çal Kapımı nerede çekildi? Dizi çekimleri hangi şehirde yapılıyor? Dizi İstanbul'da mı çekiliyor? Sen Çal Kapımı hangi ilde ve ilçede çekiliyor? Dizi çekimleri nerede yapıldı? Detaylar haberimizde...

Fox TV'nin beğenilen dizisi Sen Çal Kapımı dizisinin nerede çekildiği merak ediliyor. Sen Çal Kapımı dizisi nerede çekiliyor? Sen Çal Kapımı dizi çekimleri nerede yapıldı? Sen Çal Kapımı hangi ilde ve ilçede çekiliyor? Dizi çekimleri nerede yapıldı? Sen Çal Kapımı hangi ilimizde çekiliyor? Dizideki ofis nerede? Dizideki ofis hangi şehrimizde bulunuyor? Dizi çekimleri hangi il ve ilçede yapılıyor?

SEN ÇAL KAPIMI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Sen Çal Kapımı dizisinin çoğu sahneleri İstanbul'da çekilmektedir. Sen Çal Kapımı dizisinde yer alan villanın İstanbul'un Tarabya semtinde bulunduğu söyleniyor. Ayrıca dizide yer alan konutların İstanbul Maslak'ta bulunduğu söylenilmektedir. Buna ek olarak dizide yer alan ofisin hangi ilçede olduğu bilinmiyor fakat dizi İstanbul'da çekildiği için ofis de İstanbul şehrinde yer almaktadır diyebiliriz.

SEN ÇAL KAPIMI KONUSU NEDİR?

Hayatta bütün umutlarını eğitimine bağlayan Eda, yurtdışı eğitim bursunu keserek lise mezunu kalmasına neden olan Serkan Bolat'la karşı karşıya gelir. Serkan Bolat, kendisiyle iki ay nişanlı taklidi yaparsa Eda'ya bursunu geri vermeyi teklif eder.

Eda nefret ettiği bu adamın teklifini önce reddetse de koşullar değişince kabul etmek zorunda kalır. Nişanlı taklidi yaparken, Serkan ve Eda , bütün doğru bildiklerini unutturacak, tutkulu, zorlu bir ilişki yaşamaya başlarlar. Çünkü aşk zordur. Ve bu yüzden muhteşemdir.

SEN ÇAL KAPIMI OYUNCULARI KİMLERDİR?

Hande Erçel : Eda Yıldız

Kerem Bürsin : Serkan Bolat

Neslihan Yeldan : Aydan Bolat

Evrim Doğan : Ayfer Yıldız

Anıl İlter : Engin Sezgin

Elçin Afacan : Melek Yücel (Melo)

Başak Gümülcinelioğlu : Pırıl Baytekin

Alican Aytekin : Seyfi Çiçek

Sarp Bozkurt : Erdem Şangay

Sinan Albayrak : Kemal Özcan

Maya Başol : Kiraz Yıldız

Doğa Özüm : Pina Bolat

Sinan Helvacı : Burak Haberler.com kısaca bilgiler sizlerle. Aşağıdan haberimizi okumaya devam edebilirsiniz.

Ayşe Akın : Deniz Türkiye'nin en kapsamlı haber sitesi, Haberler.com ile haberler devam ediyor.

Sina Özer : Kerem

Kaynak: Haberler.com / Gündem

dizilerin çekildiği mekan Sen Çal Kapımı Dizi Gündem Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

27 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 27 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 27 Nisan 2024 Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 27 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 27 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu? 27-28 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 27-28 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Kral Charles öldü mü, sağlık durumu nasıl? Cenaze planları güncellendi Arda Güler maçı hangi kanalda 26 Nisan Cuma? 28 Nisan Pazar 2024 Günlük Burç Yorumları! AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 28 Nisan burç yorumları nedir? 26-27 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? Real Sociedad Real Madrid maçı CANLI izle! 26 Nisan Arda Güler'in Real Madrid maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? Arda Güler GOL izle! Real Sociedad – Real Madrid Arda Güler GOL izleme linki var mı? Süper Lig puan rekoru kaç? Süper Lig'de en çok puanı hangi takım aldı? Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'ye ne zaman gidiyor? 9 Mayıs'taki ziyaret ertelenmişti Adana Demirspor Galatasaray maç özeti ve golleri izle! (VİDEO) Adana Demirspor GS maçı özeti! Golleri kim attı, maç kaç kaç bitti?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title