Haberler

Selma Ann Desmond'un Kardeşi: Ayşe Özyılmazel Ektiğini Biçiyor

Güncelleme:

Ali Taran'ın Ayşe Özyılmazel'le evlenmek için boşandığı ve çok geçmeden kanserden ölen eski eşi Selma Ann Desmond'ın kardeşi Neriman Erman ağır konuştu.

Geçtiğimiz günlerde bir mekan çıkışında görüntülenen Ayşe Özyılmazel, kendisine eski eşi Ali Taran'ın Acun'un programında yeniden jüri üyesi koltuğunda oturması sorulunca adeta çılgına dönerek "Genç kızlığımı elimden aldı, hayatımın içine etti.'' demişti.

Selma Ann Desmond'ın kardeşi Neriman Erman katıldığı programda Ayşe Özyılmazel'in açıklamalarına cevap verdi.

"ALLAH YANINA BIRAKMAZ"

Ayşe Hanım, Ali Bey'le 10 ay yaşayıp 4 yıl depresyona girmiş. O sadece ektiğini biçti. En başta bir paket aldı; hasta bir kadın ve hasta bir koca. Eee tabii ki bunun sonunda mutsuz olacaktı. Konuşmasının sonunda da "Hayatın akışına bırakıyorum, ilahi adalet demiyorum." demiş. Elbette ilahi adaletten bahsedemez, çünkü Allah yanına bırakmaz.

"ALİ BEY DE BEDEL ÖDÜYOR"

Ablam Selma, o dönem Ayşe'ye çok içerlemişti. Çünkü Ayşe onun hasta olduğunu biliyordu. Şimdi "Ben genç bir kadınım, safım" demesin. Ali Bey'i de savunmuyorum. O da bir hata yaptı. Bedelini ödemiyor mu sanıyorsunuz? O da ödüyor ama çıkıp konuşmuyor.

Neriman Erman, Uçankuş TV'nin "İki Kadın Arasında" programına konuştu, "Allah yarına bırakır ama yanına bırakmaz" dedi.

ALİ TARAN VE AYŞE ÖZYILMAZEL ARASINDA NELER YAŞANMIŞTI?

Ali Taran, kanser tedavisi gören eşi Selma Ann Desmond'dan boşanmıştı. Boşanma kararı uzun zaman konuşulmuş ve tepkilere neden olmuştu. Bu boşanmadan 17 gün sonra, 1 Temmuz 2011 tarihinde Ali Taran ile Ayşe Özyılmazel, Bodrum'da Semiramis Pekkan'ın evinde görkemli bir şekilde hayatlarını birleştirmişti.

DESMOND EVLİLİKTEN 4 AY SONRA HAYATA VEDA ETTİ

Zaten kanser tedavisi gören eski eş Selma Ann Desmond bu evlilikten 4 ay sonra hayata veda etti. Ali Taran eski eşi Selma Ann Desmond'un cenazesinde "Bana kızmakta sonuna kadar haklılar." demişti.

ESKİ EŞİN ÖLÜMÜ EVLİLİĞİ BİTİRDİ

Selma Ann Desmond'un ölümü Ali Taran ve Ayşe Özyılmazel cephesinde olumsuz etkiler bırakmış ve medyada tartışmalara neden olmuştu. Evliliklerinin 10. ayında Ayşe Özyılmazel, İstanbul Bakırköy Aile Mahkemesi'ne başvurarak, Ali Taran'a boşanma davası açmış daha sonra bu evlilik olaylı başladığı gibi yine olaylı bir şekilde tamamen bitmişti.

Kaynak: Hürriyet

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Selma Ann Desmond Ayşe Özyılmazel Ali Taran Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Amasya'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Amasya'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Yozgat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Yozgat'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Muğla'da deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Muğla'da deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Sivas'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Sivas'ta deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Tokat'ta deprem mi oldu? SON DAKİKA! 18 Nisan bugün Tokat'ta (Sulusaray) deprem mi oldu? AFAD ve Kandilli deprem listesi! Şampiyonlar Ligi finali ne zaman, nerede oynanacak? 18 Nisan 2024'te Konya'da Elektrik Kesintisi 18 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 18 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 18 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 18 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 18 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 18 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Bugün İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 18 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 18 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! Yaman elendi mi? Survivor Yaman elendi mi?
500

Yorumlar (2)

kader:

birde bu kızın anası babası düğüne gidiyor havuza atlayıp öpüşüyorlar falan filan . . . allah yar ve yardımcımız olsun edep yahu edepppp

8
0
yanıtYanıtla
yazık:

ali bey, sizin başınıza silah mı dayadı, siz kendiniz isteyerek evlendiniz, evlilik bitse bile kimsenin onurunu ayak altına alıp ezmeyiniz, reklam yapmak için evlilik kurumu bu hallere düşürülmemeli

1
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title