Haberler

Selen Akyüz Ve Tuğçe Özocak Sergisiyle Koleksiyonlarını Tanıttı

Güncelleme:

Selen Akyüz ile Tuğçe Özocak (Third) 2019/20 Sonbahar Kış koleksiyonlarını Mercedes-Benz Fashion Week İstanbul'da muhteşem bir defile ile modaseverlerin beğenisine sundu.

İMA Moda Tasarımı ve Teknolojisi Lisans Programı Mezunu olan ve erkek giyim üzerine Milano Istituto Marangoni'de yüksek lisansını derece ile tamamlayan Selen Akyüz "Simulation Theory'' adlı Sonbahar kış erkek giyim koleksiyonunda zaman kavramından bağımsız olarak geçmişten, günümüzden ve gelecek ütopyasından izler sunuyor. Koleksiyonu oluşturan kalıp, formve dikim teknikleri ile 90'lara, styling ve ürün çeşitliği ile günümüze, reflektör, naylon ,teknolojik gabardin gibi kumaş çeşitliği ve aksesuarları ile geleceğe göndermelerde bulunuyor. Reebok Classic işbirliğiyle, 90'lardan günümüze neon ve dinamik tasarımıyla evrilen Aztrek modeli başta olmak üzere stil ve spor mirasının iç içe geçtiği ayakkabılarıyla aktif, güçlü bir koleksiyon bütünlüğü oluşturuyor.

Antwerp Moda Akademisi, Moda Tasarımı bölümü bachelor ve master mezunu Tuğçe Özocak, esprili ve genç markası Third'ün Yadigar adlı sonbahar kış koleksiyonunda 15 look sergileyecek.Tasarımcı bu yıl 5.ci yaşını kutladığı Third ile kendi ailesinden yadigar anıları sonbahar kış koleksiyonunun ruhuna taşıyor. Aynı zamanda koleksiyonda Türk ressam, Fahrelnisa Zeyd'in hayatından, 1940'lardaki pozlarından ve son dönem figüratif resimlerinden ilham alıyor. Koleksiyonun ve markanın yeni sürprizi, tasarımcının evde denemeleriyle başlayıp geliştirdiği, mavi ve siyah tonlardaki 'HOME WASH DENIM' modelleri. 40'ların havasını yansıtan hacimli kollar, belde aksanlar ve ikili takımlar koleksiyonun dikkat çeken diğer başrol oyuncuları. Baa x Third işbirliği ile gerçekleştirilen çanta tasarımları ve Elderly Child x Third işbirliği ile hazırlanan aksesuar tasarımları koleksiyonu tamamlıyor.

Mercedes-Benz Fashion Week Istanbul Sonbahar Kış Karma 1 defilesinin koreografisi Öner Evez imzası taşıyor. Defilenin makyaj sponsoru Mac olurken saç tasarımı Loreal tarafından yapıldı.

Kaynak: Bültenler / Güncel

Mercedes Benz İstanbul Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

36 bin sözleşmeli sağlık personeli ataması ne zaman yapılacak, branşları ne? Uyku apnesi ehliyet alamıyor mu? Uyku apnesi nedir? Türk Telekom Sil Süpür nerede, uygulamanın neresinde? Emrah Büke kimdir? Şehit Polis Emrah Büke kaç yaşında, nereli, memleketi neresi? Emrah Büke cenaze namazı ne zaman kılınacak? Dostlara, arkadaşlara Cuma mesajları 2024! Cuma mesajı olarak gönderilebilecek anlamlı, kısa ve en güzel cuma mesajı! Vietnam yosun kurbağasının boyu ne kadardır? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! Ken Edwards 1 dakika içinde kaç hamam böceği yemiştir? Survivor Bil Bakalım soru cevaplar 26 Nisan 2024 Cuma! 26 Nisan 2024 On Numara çekiliş sonuçları açıklandı mı? On Numara sonuçları saat kaçta? On Numara CANLI izle! Bugün kazanan numaralar neler? 26 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 26 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 26 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 26 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 26 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 26 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 26 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 26 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title