Haberler

Selahattin Demirtaş'ın koğuş arkadaşı HDP'li Abdullah Zeydan hakkında tahliye kararı verildi

Güncelleme:

Edirne F Tipi Cezaevi'nde 5 yılı aşkın süredir tutuklu bulunan HDP eski Eş Başkanı Selahattin Demirtaş'ın koğuş arkadaşı HDP eski Milletvekili Abdullah Zeydan için tahliye kararı verildi.

Edirne F Tipi Cezaevi'nde 4 Kasım 2016'dan beri tutuklu bulunan HDP eski Milletvekili Abdullah Zeydan'ın bugün yeniden görülen davasında yeni karar çıktı.

TAHLİYE KARARI VERİLDİ

HDP eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ın koğuş arkadaşı Abdullah Zeydan'ın hakkında tahliye kararı verildi.

YARGITAY HAPİS CEZASI KARARINI BOZMUŞTU

Halkların Demokratik Partisi (HDP) eş genel başkanları ve milletvekillerine yönelik 4 Kasım 2016'da yapılan eş zamanlı operasyonlarda gözaltına alınarak tutuklanan Hakkari eski Milletvekili Abdullah Zeydan hakkında "örgüte yardım etmek" ve "örgüt propagandası yapmak" suçlamasıyla verilen 8 yıl 1 ay 15 günlük hapis cezası Yargıtay tarafından bozulmuştu.

Kaynak: Haberler.com / Politika

Selahattin Demirtaş Abdullah Zeydan Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

500

Yorumlar (6)

Es ruzgar:

Seçim var seçim

61
112
yanıtYanıtla
Kurt bey:

Derken naapacaniz bu humetin 80 yılda yapamadığını 20 yılda yaptığına göre sizde bu adamın 20 yılda yaptığını teksecim süresi 5 yiladami yapacaksınız.

yanıt0
yanıt1
Zulkarneyn :

Eren Bülbül'lerin kanı yerde değil, kötülük akıyor suratlarından!

13
15
yanıtYanıtla
Sevda Gül :

Bu degilmi Türkleri bir kasik tükürügünde bogmak isteyen???? Birde düsmani keyif icin cift oda vermisler! Yuh! Yazik o SEHIDLERIMIZIN CANLARINA KANLARINA, Sehid Ailelerin yüreklerine SABIR!

10
8
yanıtYanıtla
Askin Gözyaşları:

bizim muhalefet seçimin ertesi günü bile seçim ister. alışamadık zamanında seçime. çocuk bile erken doğunca tedirgin olunuyor. alışabilmek dileğiyle

3
8
yanıtYanıtla
Zulkarneyn :

Anayasa hemen degismelidir. Çıngırakli yilanlar icin idam gelmelidir!

0
0
yanıtYanıtla
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title