Haberler

Şehit Polis Gözyaşlarıyla Uğurlandı

Güncelleme:

Bingöl'de şehit olan 25 yaşındaki Murat Toprak, memleketi Adıyaman'ın Kahta ilçesinde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Bingöl'ün Karlıova İlçesi'nde PKK'lı teröristlerce düzenlenen bombalı saldırıda şehit olan 8 polisten 25 yaşındaki Murat Toprak, memleketi Adıyaman'ın Kahta İlçesi'nde gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Şehit polis Murat Toprak'ın cenazesi, Malatya'dan helikopterle Adıyaman Havaalanı'na getirildi. Burada protokol üyeleri ve yakınları tarafından teslim alınan şehit polisin Türk bayrağına sarılı tabutu, karayoluyla Kahta'nın Narsırtı Köyü'ne getirildi.

Şehit polisin cenaze aracındaki tabutu, son kez babasının evinin önünden geçirildi. Cenaze aracının evin önüne geldiği sırada şehit polisin yakınları gözyaşına boğuldu. Cenaze aracındaki tabuta dokunmak isteyenler güçlükle teselli edilirken, baygınlık geçirenlere hazır bekletilen ambulansta müdahale edildi.

OKUL BAHÇESİNDE CENAZE TÖRENİ

Şehit polisin cenazesi daha sonra, cenaze töreni için kalabalığın yoğunluğundan dolayı cami avlusu yerine Narsırtı Köyü İlköğretim Okulu bahçesine getirildi. Şehit polis memurunun tabutu, bahçenin ortasına kurulan bir masanın üzerine konuldu. Bu sırada okul bahçesine gelen yakınları, şehit polis memuru Murat Toprak'ın tabutuna kapanıp gözyaşı döktü. Çiftçilik yapan Ramazan ve Bedriye Toprak çiftinin 5 çocuğundan en küçüğü olan şehit polisin ağıt yakıp gözyaşı döken yakınları, tabut başından güçlükle uzaklaştırıldı. Okul bahçesinde düzenlenen ve Adıyaman İl Müftüsü Mehmet Ali Öztürkçü tarafından kıldırılan cenaze namazına; Adıyaman Valisi Mahmut Demirtaş, AK Parti Grup Başkan Vekili ve Adıyaman Milletvekili Ahmet Aydın, AK Parti Adıyaman Milletvekili Murtaza Yetiş, Mehmet Metiner, Adıyaman İl Jandarma Komutanı Albay Yusuf Yalçın, İl Emniyet Müdürü Mehmet Bilici, Adıyaman Belediye Başkanı Necip Büyükaslan, Kahta Kaymakamı Metin Esen, Kahta Belediye Başkanı Yusuf Turanlı, şehit polisin meslektaşları ve yakınlarının arasında olduğu yaklaşık bin kişi katıldı.

Cenaze namazının kılınmasının ardından şehit polis memuru Toprak'ın tabutu, meslektaşları tarafından omuzlana alınarak köy mezarlığına götürüldü. Toprak'ın cenazesi, burada gözyaşları ve dualar eşliğinde toprağa verildi. Defin sırasında mezarlık dışında töreni izleyen kadınlar zaman zaman zılgıt çekti.

Kaynak: Demirören Haber Ajansı / Güncel

Adıyaman Bingöl Kahta Politika Güncel Haberler

Bakmadan Geçme

Bein Sports CANLI izle! (HD) Bein Sports kesintisiz donmadan canlı yayın izleme linki! Diyarbakır Belediyesi bayrak olayı ne? Belediye meclisinden kaldırıldı mı? Beşiktaş Ankaragücü maçı CANLI izle! 19 Nisan BJK Ankaragücü Konferans Ligi maçı canlı yayın nereden ve nasıl izlenir? 21 Nisan 2024 Günlük Burç Yorumları: AŞK, EVLİLİK, SAĞLIK, KARİYER burç yorumları! 21 Nisan Pazar burç yorumları nedir? Gaddar 14. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kızılcık Şerbeti 68. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Sarı kod uyarısı nedir? İşte MGM Sarı kod uyarısının anlamı Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 671. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Ateş Kuşları 52. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 9. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 19 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? 19-20 Nisan Akaryakıt Fiyatları: Benzine ve motorine indirim veya zam var mı? NO Pelicans Sacramento Kings NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Miami Heat Chicago Bulls NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 19 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! 19-20 Nisan hava bugün ve yarın nasıl olacak? HAVA DURUMU! İstanbul'da yarın hava nasıl olacak, yağış var mı?
title