Haberler

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva için mevlit okutuldu

Güncelleme:

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva için mevlit okutulduMARDİN - Mardin'de Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva ve güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva için mevlit okutuldu

MARDİN - Mardin'de Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva ve güvenlik güçleri için Mevlid-i Şerif okutuldu.

Mardin Emniyet Müdürlüğü tarafından Şakir Nuhoğlu Camisi'nde bugün cuma namazı öncesi Şehit Özel Hareket Şube Müdürü Tufan Kansuva için Mevlid-i Şerif okutuldu. Mevlit etkinliğinde Mardin İl Müftüsü İsmail Çiçek, mevlüthanlar ve çatışmada yaralanan bir gazi, şehitler için mevlit ve ilahi okudu. Mevlide Vali Mustafa Yaman, Başsavcı Ahmet Bektaş, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Halil Şen, AK Parti İl Başkanı Faruk Kılıç, kaymakamlar, belediye başkanları, kurum amirleri, polis memurları, özel harekat polisleri, güvenlik korucuları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Mevlitte İl Müftüsü İsmail Çiçek, Şehit Özel Harekat Şube Müdürü Tufan Kansuva ve şehit olan tüm güvenlik güçleri ve siviller için dua etti. Mevlitin sonunda vatandaşlara gül suyu ve lokum ikram edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Genel

Mardin Genel Haberler

Bakmadan Geçme

ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır? 25 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! Son Depremler! Bugün İstanbul'da deprem mi oldu? 25 Nisan AFAD ve Kandilli deprem listesi! 25 Nisan Ankara'da, İzmir'de deprem mi oldu?
title