Haberler

Şehit Komando Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi

Şehit Olan Çanakkaleli Komando Er Gökhan Özkan, Yenice İlçesinde Düzenlenen Törenin Ardından Boynanlar Köyünde Gözyaşları Arasında Toprağa Verildi.

Türkiye'nin Kuzey Irak'a başlattığı kara harekatında önceki gün girdiği silahlı çatışmada şehit olan Çanakkaleli Komando Er Gökhan Özkan, Yenice ilçesinde düzenlenen törenin ardından Boynanlar köyünde gözyaşları arasında toprağa verildi.

Şehit Komando Er Gökhan Özkan'ın cenazesi öğle saatlerinde Çanakkale'nin Yenice ilçesindeki Merkez Camii'ne getirilirken, binlerce vatandaşın katıldığı cenaze töreninde teröre lanet yağdı. Anne Emine ve baba Mehmet Özkan, tek erkek evlatlarının sık sık tabutuna sarılarak gözyaşlarına boğuldu. İl Müftüsü Kamil Baran cenaze namazının ardından yaptığı konuşmada, teröre lanet yağdırarak, "Allah mutlaka belalarını verecektir. Zaten karşılarında da kahraman Türk ordusunu görüyorlar. Kahraman Mehmetçiğimizin intikamını silah arkadaşları mutlaka alacaklar" dedi.

Türk Silahlı Kuvvetleri adına bir konuşma yapan Jandarma Yüzbaşı Ömer Ebabil de, terör örgütüne yönelik gerçekleştirilen operasyonların devam edeceğini belirterek, "Terör, karşısında bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Türk Silahlı Kuvvetleri'nin kahraman askerlerini bulacaktır" diye konuştu.

Omuzlara alınan şehit Komando Er Gökhan Özkan'ın tabutu, binlerce kişinin duaları eşliğinde ambulansla götürüldüğü Boynanlar köyüne gözyaşları arasında toprağa verildi.

Törene Çanakkale Valisi Orhan Kırlı, AK Parti milletvekilleri Mehmet Daniş ve Müjdat Kuşku, Yenice Kaymakamı Osman Altın, Çan Kaymakamı Ahmet Ümit, Kolordu Komutanı Korgereral Hayri Güner, askeri ve mülki erkan ile vatandaşlar katıldı.

(AÖ-ÖZ-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

title