Haberler

Sedat Peker, Eşinin Yanında Sibel Can'ın Yüzüne Bakmadı

Güncelleme:

Eşiyle birlikte Sibel Can'ı dinlemeye giden Sedat Peker, 'Kış Masalı' isimli şarkıyı kendisine bakarak söyleyen ünlü şarkıcıya bir kez olsun bakmadı.

Yeni albümünün hazırlıklarına tam gaz devam eden Sibel Can, verdiği bir konserde Sedat Peker ve eşinin masasına giderek şarkı söylemeye başladı.

SİBEL CAN'I ŞAŞIRTAN HAREKET

Sedat Peker'e bakarak 'Kış Masalı' isimli şarkıyı seslendiren Sibel Can, Peker'in tavrı karşısında kısa süreli şaşkınlık yaşadı.

BİR KERE BİLE BAKMADI

Öyle ki konsere eşiyle birlikte gelen Sedat Peker, Sibel Can'ın kendisine bakarak şarkı söylemesi karşısında istifini bozmadı ve eşi yanında olduğu için ünlü şarkıcıya bakmadı.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Sedat Peker Sibel Can Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
500

Yorumlar (97)

Türk:

ESKİ VİDEO AMA KARISI SOSYETİK KENDİSİ CEMAT İLE TAKILIYOR BUNLARI TÜRK HALKI GÖRÜYOR MERAK ETMEYİN REİZZZZZZZZ

55
1
yanıtYanıtla
Fatih:

Millet afrinde şehit olsun. Ünlü kabadayı , alemin delikanlsi , kıymetli milliyetcimiz , Sibel Can dinlemeye gitmiş. Biraz hassasiyet biraz duruş lazım hayatta , diyeceksiniz ki hayat devam ediyor..... Evet milliyetciyim diye gezmeyi n ,sonra hakikaten bişey sanuyoz. Gidin devam eden hayatiniz i yaşayın

43
4
yanıtYanıtla
Ramiz Dayi:

ne milliyettcisi be bunlar saksakci , dolar milliyetcisi . .

yanıt11
yanıt0
Dilges:

Çek senet tahsilatı yapan ülkücü bozuntusu

38
5
yanıtYanıtla
İhtiyar:

Tüm vatan millet sevdalısı! mafya liderlerini, asker dizilerindeki kahramanları! Osmanlı dizilerinde ki beyleri alpleri padişahları Afrin e de bekleriz haydi yiğitler! ( Ah benim yiğit gariban ailelerin gariban erleri sizler vatan millet şuuruna sahip olanların ilelebet gerçek kahramanlarısınız )

37
0
yanıtYanıtla
ŞANINA UYGUN DAVRANMIŞ:

Güzel bir şey, gayet uygun davranmış. Ne yapacaktı yani Sibel Can ile birlikte şarkı mı söyleyecekti. Reis şanına uygun davranmış.

9
28
yanıtYanıtla
REALİST:

hani vatanı için vardı sedat peker hani tek mücadelesi vatan aşkı içindi? askerlerimiz sınır ötesi dağlarca toprağa düşerken kendisi gazinolarda kefi alem yapıyor sadece bunu düşünün

33
0
yanıtYanıtla
Şakir:

Rüzgar nereye eserse yanar döner reis

27
6
yanıtYanıtla
TÜRK:

ÇOK DOĞRU

yanıt13
yanıt0
SALİH:

bu alemin kralı varol Sedat reis

2
30
yanıtYanıtla
Tüm 97 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title