Haberler

Seçkin Piriler Bebeğini Barda Uyuttu!

Güncelleme:

Eşi Kaan Tangöze'nin kendisini aldatmasından sonra toparlanamayan Piriler, eğlenmeye gittiği barda etraftaki gürültüye aldırmadan oğlunu uyuttu.

Kaan Tangöze'nin eşi Seçkin Piriler'i, Kıvılcım Ural'la aldatmasından sonra ünlü çift artık bir araya gelmiyor.

ARTIK BİRARAYA GELMİYORLAR

Duman Grubu'nun solisti Kaan Tangöze ile Seçkin Piriler 27 Mart 2010'da evlenmişti.Hakan ve Volkan adlı iki oğlulları olan çiftin evliliği üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. Eşinin kendisini Kıvılcım Ural'la aldattığını öğrenen Seçkin Piriler, artık Kaan Tangöze ile bir araya gelmiyor.

YILBAŞINA AYRI GİRDİLER

Kaan Tangöze yılbaşını 5 yaşındaki oğlu Hakan ile İstanbul'da geçirdi. Seçkin Piriler küçük oğlu Volkan ile Kıbrıs'a gitti.

GECE YARISINA KADAR EĞLENDİ

Seçkin Piriler tatilde 1 yaşındaki oğlu Volkan'ı alıp Yıldız Tilbe'yi dinlemeye gitti. Saat 22.00'de geldiği mekandan 24.00'de ayrıldı. Eski manken bebeğinin uykusunun gelmesine aldırmadı, Volkan ağlayarak uyudu.

"SİNİRLENMEK İSTEMİYORUM"

Seçkin Piriler çıkışta "Boşanacağınız söyleniyor, doğru mu?" sorusuna şu cevabı verdi, "Bu sorular beni geriyor. Sormayın ne olur, sinirlenmek istemiyorum."

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Seçkin Piriler Kaan Tangöze Duman Grubu 27 Mart Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Tokat depreminde yıkım var mı? Tokat'ta deprem kaç saniye sürdü? Tokat'ta kaç büyüklüğünde deprem oldu? TOKAT DEPREM HARİTASI 2024! Tokat deprem bölgesi mi? Tokat'ta fay hatları nereden, hangi ilçelerden geçiyor? Resmi Gazete bugün (19 Nisan) kararları neler? Resmi Gazete atama kararları 2024! FACEBOOK CUMA MESAJLARI 2024: Resimli, en iyi, en yeni Facebook Cuma mesajları! Cuma mesajları, resimli Cuma mesajları! Kısa Cuma mesajları Fenerbahçe'de kimler penaltı kaçırdı, kaç penaltı kaçtı? Livakoviç kaç penaltı kurtardı? 19 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? Fenerbahçe elendi mi? Fenerbahçe Avrupa'dan elendi mi (UEFA Konferans Ligi 19 Nisan Cuma)? (Fenerbahçe -Olympiakos) 19 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 19 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 19 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 19 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 19 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 19 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 19 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi!
500

Yorumlar (21)

özlem:

linç edin hemen kadını saldırın!!! Kocasının yaptığını örtbas etmeye çalışıyorlar bu haberle hemen Seçkin kötü anne etiketi yapıştırarak. Onun iç dünyası darmadağın ne hissettiğini anlayan var mı?? Acı çekiyor ne gidebiliyor, ne kalabiliyor. Yaptığı doğru bir davranış olmayabilir ama bu kadar tepkiyi hakareti haketmiyor. Bir gece barda 2 saat kaldı diye o çocuk da keş olmaz hayırsız olmaz ne saçma sapan şeyler hazırda bekliyorsunuz çemkirmek için. Yanından ayırmak istememiş belli ki ihtiyacı var şu an yavrularına, biraz kafasını dağıtmış ne olacak cinayet süsü vermeyin. Sövecekseniz adama sövün ulu orta kadınlık gururunu da incitti kızın. Umarım biran önce toparlanıp ayaklarının üzerinde durur. O bir anne çünkü herkesten çok düşünür çocuklarını merak etmeyin

48
5
yanıtYanıtla
sevda:

Aldatilmak kadın icin zor bir dönemdir. Belki kadın depresyondadir,kötü günler geçiriyor.kim bilebilir bunu. Hemen yargilamayin

18
1
yanıtYanıtla
celyos:

yazık laaa o çocuğa. .

16
1
yanıtYanıtla
AKEPE BİTİRDİN MEMLEKETİ:

REZİL KARI GELECEĞİN SARHOŞUNU YETİŞTİRİYOR.

3
12
yanıtYanıtla
özayMobil-IOS:

Aman ne önemli haber, valla aydınlandık... Çocuk barda uyumuş, barda yapılan çocuk barda uyur. Havarda

13
1
yanıtYanıtla
yazık Mobil-ANDROID:

yazık bu kadına 2 çocuk var eşi bir halt yemis naapsin ya arkasında durup sahiplenecek ya da çekip gidecek ama her ikisinde de mutsuz olacak

9
1
yanıtYanıtla
ayşim:

ALLAH ıslah etsin senin gibi anneyi yazık çocuga anneyim diye geçiniyonuz

8
1
yanıtYanıtla
ensar:

bu darmadağın olmuş aileyi her seferinde gündeme getirmenin anlamı yok alayı keş

9
0
yanıtYanıtla
OT İÇERSEN BU OLUR:

İKİ KEŞ EVLENİRSE BUNDAN DOĞACAK AİLE BU KADAR OLUR

7
1
yanıtYanıtla
boşnak:

Bunlarin anneliği bu kadar olur. İki de viski yudumlatsalardi cocuga bak nasıl uyku cekiyo. Yeter ki rahat rahat eğlensinler

5
3
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title