Haberler

Savcıya Dayak Attığı İddia Edilen Trafik Polisi, Şahitle Birlikte Şikayetçi Oldu

Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hasan Yıldız, Bayrampaşa Cezaevi eski savcısı Necati Özdemir'i dövmediğini iddia ederek şikayette bulundu.

Trafik Şube Müdürlüğü'nde görevli polis memuru Hasan Yıldız, Bayrampaşa Cezaevi eski savcısı Necati Özdemir'i dövmediğini iddia ederek şikayette bulundu. Olay yerinde bulunan kamyon şoförü ile polis merkezine gelen polis memurunun hakkındaki iddiaları asılsız olduğunu ifade ederek, savcı hakkında şikayetçi oldu.

Önceki gün Bayrampaşa Cezaevi eski savcısı Necati Özdemir'in 'Trafik polisinin saldırısına uğradım' iddiası ile polis merkezine gelerek şikayetçi olması üzerine medyaya yansıyan olay bugün ayrı bir boyut kazandı. Haberleri izledikten sonra tepkisiz kalamayan bir kamyon şoförü savcıya saldırdığı iddia edilen trafik polisini bularak polis merkezine geldi. Trafik polisi Yunus Yıldız ile Ayazağa Polis Merkezi'ne gelen kamyon şoförü Hasan Çakmak, burada ifade verdi. Polis memuru Yunus Yıldız'ın savcıyı dövmediğini aksine saldırıya uğradığını ifade eden Hasan Çakmak, silah çekmeyi ise yalanladı.

Çıkışta basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hasan Çakmak, "Ben de olay sırasında oradaydım. Polis memuru arkadaş güvenlik şeridini kullanan bir araca ceza uyguluyordu. O sırada bir araç güvenlik şeridinde yaklaştı. Araçtan inen bayan polis arkadaşa bir şeyler söyledi. Daha sonra araçtan inen bir erkek şahıs ise polis memuruna küfrederek saldırdı" dedi.

Polis memuru olay sırasında silah çekti mi şeklindeki bir soruya ise Çakmak, "Hayır silah çekme olayı olmadı. Ben de haberleri izleyince yapılan haksızlığa karşı dayanamadım" şeklinde konuştu.

Ayrıca olay sırasında savcıya saldırdığı iddia edilen polis memuru Yunus Yıldız ise eski Savcı Necati Özdemir'e saldırmadığı aksine saldırıya uğradığı gerekçesi ile şikayetçi oldu. - İSTANBUL

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Necati Özdemir Hasan Çakmak Hasan Yıldız Bayrampaşa Politika Güncel Haberler

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Japon deprem uzmanından Bursa ve Balıkesir için kritik uyarı: 7 büyüklüğünde olabilir

Miçotakis, Hamas için 'Terör örgütü' deyince Erdoğan devreye girdi

Miçotakis, Hamas için "Terör örgütü" deyince Erdoğan devreye girdi

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

Kamuda tasarruf paketi açıklandı! Personel servisi uygulaması sona eriyor

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

CHP'li belediye ilçe meydanındaki ay yıldızlı anıtı kaldırdı

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title