Haberler

'Savaşçı'nın Bozok Komutanı Berk Oktay, Küfür Ettiğini Yalanladı

Güncelleme:

'Savaşıçı'nın reji ekibi, Bozok komutanı canlandıran Berk Oktay'ın "O... çocukları, s... gidin" gibi küfürler ettiğini söyleyerek boykot kararı almıştı. Oktay, iddiaları yalanladı.

'Savaşçı'nın setinde başrol oyuncusu Berk Oktay'ın, set çalışanlarına hakaret ettiği, çalışanların da ünlü oyuncu ile çalışmama kararı aldığı iddia edildi. Berk Oktay da bu iddialar sonrasında sosyal medya hesabından "Söylenenlerin hepsi iftira ve karalama kampanyasıdır" diye açıklama yaptı.

"SÖYLENENLER KARALAMA KAMPANYASIDIR"

Berk Oktay, söylenen bu iddiaların ardından sosyal medya hesaplarından uzunca bir açıklama yaptı. Açıklamasında "Söylenenler iftira ve karalama kampanyasıdır." dedi.

İşte Berk Oktay'ın o açıklaması:

Oyuncu olarak görev aldığım, canla başla çalıştığım ve başarısıyla gurur duyduğum 'Savaşçı' isimli dizimiz ve şahsımla ilgili yapılan iftira ve karalama kampanyasını üzülerek takip etmekteyim. Herkes şunu bilmelidir; 17 senedir, şerefimle, ahlaki değerlere olan bağlılığımla dimdik durarak, tırnaklarımla kazıyarak alın teri döktüğüm bu sektörde, her çalışma arkadaşımı, yol arkadaşımı kardeşim gibi görüp, kendimden ayırmadım. Ekmek kırıntısının değerini çok iyi bilen biri olarak, Savaşçı dizisi dahil hiçbir arkadaşımın hakkı yenmesin, maddi zarara uğramasın diye bant yetiştirme kaygısı yaşanan bölümlerde kendimden fedakarlık edip onlardan fazla çalıştım (ekipler 2'ye bölünebiliyor ben bölünemiyorum). Geçmişte çalıştığım yüzlerce bölüm dizide bir kişinin dahi kalbini kırmamışken toplucu bir ekibe küfrettiğime inanmak haksızlıktır. Tüm oyuncu arkadaşlarım "Yönetmen bu sete bir daha girerse biz bu işte yokuz" demişken, yönetmenin ve ekibinden birkaç kişinin manipülasyonuna, provokasyonuna kanmak ve inanmak abestir. Ben ve gerçeği bilen gören tüm ekip arkadaşlarım işimizin başında, Savaşçı ruhumuzla dizimizi çekmeye devam ediyoruz. Gerçeği gören şirketimiz Limon film, bana desteklerini ileten tüm sektör çalışanı emekçi kardeşlerime ve seyircilerimize teşekkür ederim. Kalbimiz temiz olsun.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Berk Oktay Dizi Magazin Haberler

Bakmadan Geçme

Bugün hangi sınav var? Bugün ne sınavı var? 4 Mayıs Cumartesi hangi sınav yapılacak? İşte ÖSYM Sınav Takvimi Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 4 Mayıs dün gece deprem mi oldu? Kerim Rahmi Koç kimdir? Ali Koç'un oğlu Kerim Rahmi Koç kimdir? Fenerbahçe Beko Monaco maçında ne oldu? Fenerbahçe EUROLİG ceza alacak mı 2024? Kızılcık Şerbeti hangi üniversitede çekiliyor? Yalı Çapkını Seyran ölüyor mu? 4 Mayıs Konya'da elektrik kesintisi yaşanacak ilçeler! (GÜNCEL) MEDAŞ Konya elektrik kesintisi ne zaman bitecek? Temel Karamollaoğlu bırakıyor mu, istifa edecek mi? 4 Mayıs Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 4 Mayıs İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! YALI ÇAPKINI 69. bölüm FRAGMAN İZLE! #127916 Yalı Çapkını 69. bölüm fragmanı yayınlandı mı? 4 Mayıs 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 4 Mayıs Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 4 Mayıs 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 4 Mayıs Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 4 Mayıs İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title