Haberler

Şarkıcı Güliz Ayla, mayosuyla direk dansı yaparken poz verdi

Güncelleme:

İç çamaşırlarıyla direk dans yaptığı için kendisini eleştirenlere "Çıplak da yaparım" diyen Güliz Ayla, bu sefer mayosuyla direk dansı yaptı. Ayla bu anları da Instagram hesabından takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmedi.

Güliz Ayla, şarkıcılık kariyerinin yanı sıra yaptığı direk danslarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor. Şarkıcı son olarak direk başında verdiği pozu Instagram hesabından paylaştı.

Uzun süre sonra ilk kez direği ile ilgili paylaşım yapan Ayla'nın fotoğrafına beğeni yağdı. Güliz Ayla'nın cesur paylaşımı hayranlarından ilgi gördü.

Şarkıcı Güliz Ayla, mayosuyla direk dans yaparken poz verdi

"İSTEDİĞİM ŞEKİLDE DANS EDERİM KİMSEYİ İLGİLENDİRMEZ"

Direk dansı ya iç çamaşırlarıyla ya da mayosuyla yapa Güliz Ayla, daha önce kendisini eleştirenlere "Direk dansı yaparken üzerinde kıyafet varken kayıyorsun, tekniken giyinik yapmak mümkün değil. Çıplak da atarım, istediğim şekilde paylaşım yaparım. Kimseyi ilgilendirmez, o işin yapılışı da öyle yani. Herkes kendi kirli aklına baksın. Direk dansı en büyük hobim, evimin ortasına direk yaptırdım" diyerek tepki göstermişti.

Kaynak: Haberler.com / Magazin

Instagram Haberler

Bakmadan Geçme

Ekrem İmamoğlu ve Murat Kurum reklam harcamaları ne kadar? AK Parti ve CHP seçim kampanyalarına ne kadar harcadı? 2024 ANKET SONUÇLARI! İstanbul'u kim kazanacak? AK Parti'den son anket geldi Fundagül Demirkol kimdir? Türkiye İşçi Partisi Kırşehir Boztepe Belediye Başkan adayı Fundagül Demirkol kimdir? Yalçın Ertaş kimdir? AK Parti Konya- Ilgın Belediye Başkan adayı Yalçın Ertaş kaç yaşında, nereli? Mehmet Badem kimdir? AK Parti Konya- Kadınhanı Belediye Başkan adayı Mehmet Badem kaç yaşında, nereli? Mehmet Yaka kimdir? AK Parti Konya- Karapınar Belediye Başkan adayı Mehmet Yaka kaç yaşında, nereli? Hasan Kılca kimdir? AK Parti Konya- Karatay Belediye Başkan adayı Hasan Kılca kaç yaşında, nereli? Murat Ünver kimdir? AK Parti Konya- Kulu Belediye Başkan adayı Murat Ünver kaç yaşında, nereli? Nafiz Solak kimdir? AK Parti Konya- Sarayönü Belediye Başkan adayı Nafiz Solak kaç yaşında, nereli? Mustafa Kavuş kimdir? AK Parti Konya- Meram Belediye Başkan adayı Mustafa Kavuş kaç yaşında, nereli? Kasım Çelebi kimdir? Zafer Partisi Erzurum Yakutiye Belediye Başkan Adayı Kasım Çelebi kaç yaşında, nereli? Ahmet Pekyatırmacı kimdir? AK Parti Konya- Selçuklu Belediye Başkan adayı Ahmet Pekyatırmacı kaç yaşında, nereli? Mehmet Tutal kimdir? AK Parti Konya- Seydişehir Belediye Başkan adayı Mehmet Tutal kaç yaşında, nereli? Osman Arı kimdir? AK Parti Konya- Taşkent Belediye Başkan adayı Osman Arı kaç yaşında, nereli? Hasan Koçer kimdir? AK Parti Konya- Yalıhüyük Belediye Başkan adayı Hasan Koçer kaç yaşında, nereli?
500

Yorumlar (22)

halk:

büyük başarı . yarında telefon direği ile poz ver.

12
1
yanıtYanıtla
NÖBETÇİ YORUMCU:

Bu dünyada kadınlar olmasaydı erkekler günah işlemezdi. Erkekleri yoldan çıkaran hep kadınlar olmuştur.

9
2
yanıtYanıtla
Berat:

O kadar mı acizsin

yanıt0
yanıt0
Cul:

Ne zaman görsek direk başında. Keşke itfaiyeci olsaymış.

9
0
yanıtYanıtla
offff:

ÇOK SEVERİM CESUR KIZLARI

4
3
yanıtYanıtla
YALANCI ÇOBAN:

SENDE HAKLISIN PEK Bİ YETENEK OLMAYINCA ADINDAN SÖZ ETTİRMEK İÇİN ELİNDEKİ TEK SERMAYE KALAN VÜCUDUNU SERGİLEMEK ZORUNDASIN.

6
0
yanıtYanıtla
edep ya edep:

istediğin gibi dansette gözümüze sokmasan yeter sosyal medya teşhirci mekana döndü iğrençççççççç

5
1
yanıtYanıtla
Dogan:

Hepiniz soyunun

5
1
yanıtYanıtla
Yasemin:

İstediğini yap kendine sakla teşhir yapma

4
0
yanıtYanıtla
Hoca:

Böyle kadınlar midemi bulandırıyor.

4
0
yanıtYanıtla
Tüm 22 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title