Haberler

Sarıcaoğlu İddialara Cevap Verdi

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu, hakkında çıkan “parkları sattı” iddialarına cevap vererek, “Asla bir şey satmadık, bundan sonra da satmayacağız" dedi.

Kavak Belediye Başkanı ibrahim Sarıcaoğlu, hakkında çıkan "parkları sattı" iddialarına cevap vererek, "Asla bir şey satmadık, bundan sonra da satmayacağız" dedi.

Başkan Sarıcaoğlu yaptığı açıklamada şunları söyledi: "Bazı basın ve yayın organlarında Kavak'taki parkların yandaşlarımıza satıldığı ile alakalı eski Kavak Belediye Başkanı Şerif Ün tarafından iddialarda bulunulmaktadır.Bu iddialar tamamen yalandır. Astronot Hüseyin Özdemir Parkı, Yaşardoğu Parkı ve Atatürk Parkı 2886 Kanun kapsamında açık ihale usulü ile kiraya verilmiştir."

"YILLIK 300 BİN TL ZARARLARI VAR"

Başkan Sarıcaoğlu, "Parklarımızın kiraya verilmesinin tek sebebi senelik belediyeye masrafları 300 bin TL'ye tekamül etmektedir. Parklarımızı kiraya vererek hem belediyemiz 300 bin TL'den kurtulmuş oldu hem de kira geliri sağlanmış oldu" diye konuştu.

Sarıcaoğlu sözlerini şöyle tamamladı: "Biz milletimize seçimlerden önce bir söz söyledik. 'Hayırlı evlat anasının babasının malına mal katar, hayırsız evlatsa mal satar' dedik. Asla bir şey satmadık, bundan sonra da satmayacağız." - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Şerif Ün Kavak Yerel Haberler

Bakmadan Geçme

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title