Haberler

Şanlıurfa: Urfalılar'ın Komedi Grubu

Şanlıurfa'da, "Acil Güldürü" Adlı Komedi Grubunun 5. Cd'si Piyasaya Çıktı.

Şanlıurfa'da, "Acil Güldürü" adlı komedi grubunun 5. CD'si piyasaya çıktı.

Şanlıurfa'da 3 yıl önce Mehmet Bıçakçı, Halil Sayıner ve Ahmet Karataşlı'nın kurduğu "Acil Güldürü" grubu, "Kurdısh Pop", Pop Arabic" ve "Arabistan Rüyası" adlı CD'nin ardından yaşanmış 11 komik hikayenin yer aldığı "Acil Güldürü-5" adlı 5. CD'lerini piyasaya çıkardı. Mehmet Yakuş'un yönettiği ve Mehmet Bıçakçı, Halil Sayıner, Nuri Şerbetçi, Maşide Karasapan ve Hasan Karasapan'ın başrollerini oynadığı "Acil Güldürü-5"in müzik marketlere dağıtımı tamamlandı. Bu yıl 5 kişilik ekiple çalışmalarını tamamlayan grubun canlandırdığı hikayeler arasında "Oklava", "Balıklıgöl", "Bay çok bilmiş", "Kuş delisi" de yer alıyor.

Klay Müzik yetkilileri, vatandaşların ilgisinden memnun olduklarını belirterek, "Korsanın önüne geçmek adına Acil Güldürü-5'i herkesin alabileceği bir fiyata, 3 YTL'ye indirdik. İlk 4 yapım büyük beğeni kazanmıştı, halkımızın ilgisi devam ettiği sürece 'Acil Güldürü' devam edecektir. Geçmişten günümüze konuşulan, gerçek hikayeleri konu aldık. Bu çalışmanın ortaya çıkmasında emeği geçen tüm kişi ve kuruluşlara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title