Haberler

Şanlıurfa: Öğrencilere Diş ve Ağız Temizliği Taraması

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Jandarma Komutanlığı tarafından köy okullarına yönelik diş ve ağız temizliği taraması yapıldı.

Şanlıurfa'nın Akçakale İlçesi Jandarma Komutanlığı ekipleri Dr. Sinan Erdoğan ile Yukarı Beydaş Köyü, İncedere ve yatılı bölge ilköğretim okullarında toplam 800 öğrencinin diş ve ağız temizliği taraması yapıldı. 'Toplumsal gelişimi destekleme' etkinlikleri çerçevesinde diş ve ağız temizliği taramalarında öğrencilere toplam 800 diş macunu ve fırça dağıtıldı. Akçakale İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmeni Murat Çelik, "Bu faaliyetlerimiz toplumsal gelişimi destekleme projesi kapsamında yapılan bir çalışmadır. Jandarma olarak toplumda eksikliğini hissettiğimiz bir konuya eğilip, orada çözüm bulmaya çalışırız. Bölgede özelikle diş sağlığı noktasında ihmalkarlık var. İstedik ki, öğrencilere bu konuda yardımcı olalım. Bu taramalar sırasında hiç diş macunu ve fırçasıyla tanışmamış öğrencilere rastladık. Bu da bizi çok üzdü. Diş ve ağız temizliği çerçevesinde öğrencilere 800 diş fırçası ve macun dağıtıldı. Jandarma olarak bu alanda hizmetlerimiz devam edecektir" dedi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title