Haberler

Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı! Sanatçı Ercan Turgut hayatını kaybetti

Güncelleme:

Bir süredir kanserle mücadele eden usta sanatçı Ercan Turgut hayatını kaybetti. Sanatçının ölüm haberini veren meslektaşı Semiha Yankı "Çok erkendi. Ateş düştü içime" dedi.

13 yaşında müzik hayatına başlayan ve güçlü sesiyle bir döneme damgasını vuran Ercan Turgut'tan acı haber geldi. Uzun süredir kanserle mücadele eden Ercan Turgut bugün yaşamını yitirdi.

"ATEŞ DÜŞTÜ İÇİME"

Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak meslektaşı Ercan Turgut'un ölüm haberini duyuran sanatçı Semiha Yankı, "Olmadı be Ercan... Çok erken çok. Ateş düştü içime. Huzurla uyu yoldaşım... Ahhh ahhh" ifadelerini kullandı.

Sanat dünyasından bir yıldız daha kaydı! Sanatçı Ercan Turgut hayatını kaybetti

ERCAN TURGUT KİMDİR?

Ercan Turgut, 7 Ekim 1952 senesinde Malatya'da dünyaya geldi. Güçlü sesiyle dikkat çeken Turgut, müzik hayatına 13 yaşında başladı. Turgut, 1974 yılında "Olur Böyle Şey / Gülme Sakın Komşuna" adını taşıyan ilk albümünü dinleyicisiyle buluşturdu.

Ecem Altan
Haberler.com - Magazin

Instagram Haberler

500

Yorumlar (3)

TIRNAKÇI CEMİL AMCANIZ:

Bu kim ya allah rahmet eylesin tamamda ilk defa resmini gördüm , isminide hiç duymamıştım.

8
26
yanıtYanıtla
suna genç:

dönemesin sen diye bir şarkısı varmış bir ara çıkış yapmış öylece kalmış

yanıt0
yanıt1
uCube :

80'li ve 90'lı yılların sanatçısı diyelim. Yeni şarkıları yok, belki de o zamanlar iyi çıkışları vardı ama yeni dönemler de, piyasalar da fazla gözükmedi tedavisi nedeni ile sanırım. Ama yine de google amcana bakmadan, bu kim ya demen biraz kırıcı olmuş Cemil amca. ;))

yanıt1
yanıt0
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title