Haberler

    San Andreas Fayı

    "San Andreas Fayı", California ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasına odaklanan bir film. İtfaiye eri Tom (Dwayne Johnson) ve ayrı yaşadığı karısı (Carla Gugino), kızlarını bulmak ve kurtarmak amacıyla Los Angeles'dan San Fransisco'ya zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

    "San Andreas Fayı", California ve Batı Kıyı Şeridi'nin tamamını etkileyen büyük çaplı bir deprem faciasına odaklanan bir film. İtfaiye eri Tom (Dwayne Johnson) ve ayrı yaşadığı karısı (Carla Gugino), kızlarını bulmak ve kurtarmak amacıyla Los Angeles'dan San Fransisco'ya zorlu bir yolculuğa çıkarlar.

    Dokuz şiddetinde bir depremin etrafında gelişen filmde yönetmen Brad Peyton daha sarsıcı ve etkileyici sahneler için oyuncularından gerçekçi olmalarını istemiş: _"Ekiple olduğumda dendi ki haydi film setini kuralım ve oyuncuları içine koyalım. Ama onlardan taklit yapmalarını istemiyordum. Eski sınıfı temsil eden 1970'lerin 'Uzay Yolu' filmindeki gibi şu şekilde düşün, şu şekilde yuvarlanın şeklinde olmasını arzulamıyordum. Ama onlar tamamen teknik düşünüyorlardı. Böyle teknik düşünceye sahip olmalarını istemedim.Etrafında bir çok kameralar, ışıklar ve alet edevat olduğunda kurallı çok teknik bir oyunculuk ortaya çıkıyor. İste benim asıl işim, oyuncu için elimden geldiğince bu kısımları s

    Yazar:

    Etiketler:Gönderildi: 27 Mayıs 2015

    İzlenme oranı: 0.0

    Oylar: 0

    Kaynak: Euronews.com / Dünya

    Dwayne Johnson Carla Gugino Los Angeles California Dünya Haberler

    Bakmadan Geçme

    Irak'taki Şii Milis Gücü Haşdi Şabi'ye Hava Saldırısı Düzenlendi E Devlet çöktü mü Son Dakika? E Devlet'te sorun mu var 20 Nisan Cumartesi 2024 20 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 20 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 20 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 20 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 20 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! 20 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 20 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 20 Nisan Ankara elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Ankara'da elektrikler ne zaman gelecek? Ankara'da elektrik kesintisi! 20 Nisan Adana elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Adana'da elektrikler ne zaman gelecek? Adana'da elektrik kesintisi! 22 Nisan Pazartesi günü okullar tatil mi, yarım gün mü? 20 Nisan Cumartesi Sayısal Loto çekiliş sonuçları açıklandı mı? Sayısal Loto sonuçları saat kaçta açıklanacak? Sayısal Loto CANLI izle! Sadettin Saran kimdir, serveti ne kadar? Sadettin Saran aday mı? Sadettin Saran Fenerbahçe başkanlığına aday oldu mu?
    500
    Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
    title