Haberler

Samsun Esob'dan İftar Yemeği

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (Esob) Tarafından İftar Yemeği Düzenlendi.

Samsun Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (ESOB) tarafından iftar yemeği düzenlendi.

Büyük Samsun Oteli'nde düzenlenen iftar yemeğine Samsun Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Samsun Milletvekili Birnur Şahinoğlu, MHP Samsun Milletvekili Osman Çakır, Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, Samsun Vergi Dairesi Başkanı Şuayp Sevgi, Milli Eğitim Müdürü Nevzat İspirli, Sanayi ve Ticaret İl Müdürü Ahmet Arslan, Samsun Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası Başkanı Ahmet Hayvalı, ESOB Başkanı Metin Genççakır, ESOB'a bağlı odaların başkanları,

gazeteciler ve çok sayıda davetli katıldı.

İftar yemeğinin ardından ESOB tarafından hazırlanan tablo TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın'a Vali Hasan Basri Güzeloğlu tarafından verildi. Vali Güzeloğlu, "ESOB Başkanı iken TŞOF Başkanlığı'na seçilen Fevzi Apaydın'ın Samsun'u Ankara'da en güzel şekilde temsil edeceğine inanıyorum. 690 odanın bağlı olduğu TŞOF'un Türkiye'ye güzel hizmetler yapacağının göstergesi Samsun'daki başarılı hizmetlerdir. Apaydın'a ve Apaydın'ın yerine Samsun ESOB Başkanlığı'na seçilen Metin Genççakır'a başarılar diliyorum" dedi.

Eski TŞOF Başkanı Derviş Günday'ın CHP Çorum Milletvekili seçilmesinin ardından seçilen TŞOF Başkanı Fevzi Apaydın tabloyu odasının en güzel yerinde bulunduracağını dile getirerek, "6 Eylül'de TŞOF Yönetim Kurulu'nun oybirliğiyle seçildim. Samsun'dan ayrıldığım için çok üzgünüm. Ancak, Türkiye'nin kalbi Ankara'da bütün şoför arkadaşlarımızı temsil etmenin ve Samsunlu olmanın da gururunu yaşıyorum. Samsun Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanlığı görevimin de halen devam etmesi dolayısıyla mutluyum.

Samsun ESOB Başkanlığı'na ise benden sonra başarılı arkadaşımız Metin Genççakır seçildi. Samsun ESOB'a 73 oda ve 90 bin üye bağlı. Esnaf arkadaşlarımızın bugüne kadar sürdürdüğü birliği sürdürmeye devam edeceğine eminim. 11 ayın sultanı Ramazan ayında hep birarada bulunmak da ayrıca sevindirici" diye konuştu.

Genççakır ise esnafın devletine yük olmadan çalışan taban ile tavan arasında köprü vazifesi gören bir yapısı bulunduğuna dikkat çekerek, "Üyelerimizin sorunlarını Ankara'ya taşırken bundan sonra daha rahat olacağız" şeklinde konuştu.

(AG-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

Bakmadan Geçme

İnci Taneleri 13. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan İnci Taneleri yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Aldatmak 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Aldatmak yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! Kül Masalı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 25 Nisan Kül Masalı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Survivor kim kazandı? 25 Nisan Perşembe Mavi Takım mı kazandı, Kırmızı Takım mı kazandı? ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Survivor CANLI izle! 24 Nisan Perşembe TV8 Survivor HD izleme linki! Euro ne kadar, 1 Euro kaç TL? Euro yükseliyor mu? 25 Nisan Euro kaç lira? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! İnci Taneleri CANLI izle! 24 Nisan İnci Taneleri 12. Bölüm Kanal D Canlı HD izleme linki! İZSU İzmir su kesintisi: İzmir'de sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 İzmir su kesintisi listesi! Aldatmak canlı izle! 25 Nisan ATV Aldatmak 66. bölüm canlı izle! Aldatmak son bölümde neler oldu? ATV canlı izle! GÜNCEL DOLAR KURU! Dolar ne kadar, 1 Dolar kaç lira? Bugün (25 Nisan) Dolar ne kadar oldu? ASKİ Ankara su kesintisi: Ankara'da sular ne zaman gelecek? 25-26 Nisan 2024 Ankara su kesintisi listesi! Kül Masalı CANLI izle! Kül Masalı 9. Bölüm TRT 1 CANLI izle!
500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title