Haberler

Samsun'dan kısa kısa

Güncelleme:

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ilçedeki bazı şehit ailelerini ziyaret etti.

Kavak Kaymakamı İbrahim Engin Şenay ilçedeki bazı şehit ailelerini ziyaret etti.

İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Asb. Kd. Bşçvş. İsmail Karaköse ile Ramazan Bayramı dolayısıyla ilçe merkezi ve ilçeye bağlı çeşitli mahallelerde ikamet eden şehit ailelerini ziyaret eden Şenay, şehit yakınlarının bayramını kutladı.

Ailelerle sohbet edip, sorunlarını dinleyen Şenay, "Şehit ailelerimizin sadece bayramlarda ve özel günlerde değil her zaman yanında ve her zaman hizmetlerindeyiz. Kamu kurum ve kuruluşlarımızın irtibat telefonları da 24 saat boyunca onlar için açık." dedi.

Mardin Mazıdağı bölgesinde 1993 yılında teröristler tarafından yola döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Komando Er Hüseyin Kaşka'nın ailesinin oturduğu Çalbaşı Mahallesindeki evin boyasız olduğunu ve bakım istediğini belirten Kaymakam Şenay, şehit Kaşka'nın bakım isteyen bu evinin en kısa zamanda elden geçirileceğini söyledi.

Kavak'ta Kovid-19 denetimleri sürüyor

Kavak'ta yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında uygulanan 4 günlük sokağa çıkma kısıtlamasının son gününde, jandarma ekipleri denetimlerini sürdürüyor.

İçişleri Bakanlığının 81 ile gönderdiği genelge kapsamında Kavak İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince denetim gerçekleştirildi.

Jandarma ekipleri Ramazan bayramı tatili süresince kara yolları ve mahalle grup yolları denetim noktalarında otomobiller ile minibüs ve yolcu otobüslerinde koronavirüs tedbirleri bakımından alınan kararlara uyulup uyulmadığını inceleyerek ayrıca araçta bulunması gereken belgeler ile emniyet kemeri gibi çeşitli konularda denetim gerçekleştirdi.

Jandarma ekipleri denetim yaptıkları araçlarda uyarı ve hatırlatmada bulunurken denetimlerin bayram tatili sonrası da devam edeceği bildirildi.

Kaynak: AA / Güncel

İbrahim Engin Jandarma Kavak Haberler

Bakmadan Geçme

Okulların Kapanmasına Kaç Gün Kaldı (SAYAÇ)? 25 Nisan Okullar ne zaman, hangi tarihte kapanacak? Dün gece deprem oldu mu? İzmir'de, İstanbul'da, Ankara'da deprem mi oldu? 25 Nisan dün gece deprem mi oldu? ALES 1 ne zaman açıklanacak 2024? Bade İşcil kimdir? Bade İşcil kaç yaşında, nereli? Özgür Özel yabancı dil biliyor mu, Almana biliyor mu, hangi dilleri biliyor? Motorine indirim mi geldi? SON DAKİKA! Güncel motorin fiyatları! Dahiliye neye bakar, hangi hastalıklara bakar? 25 Nisan 2024 Konya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Konya'da elektrik ne zaman gelecek? 25 Nisan İstanbul elektrik kesintisi! ELEKTRİKLER NE ZAMAN GELECEK? İstanbul'da elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Antalya elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Antalya'da elektrikler ne zaman gelecek? 25 Nisan Gaziantep elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER Gaziantep'te elektrikler ne zaman gelecek? Gaziantep'te elektrik kesintisi! 25 Nisan 2024 Resmi Gazete ATAMA KARARLARI! Bugünün kararları neler? 25 Nisan Resmi Gazete yayımlandı! 32266 sayılı Resmi Gazete atamalar listesi! 25 Nisan Manisa elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! Manisa'da elektrik ne zaman gelecek? Manisa'da elektrik kesintisi! 25 Nisan İzmir GEDİZ elektrik kesintisi! GÜNCEL KESİNTİLER! İzmir'de elektrik ne zaman gelecek? İzmir'de elektrik kesintisi! Süper Loto sonuçları açıklandı mı? 25 Nisan Süper Loto kazanan numaralar neler? Süper Loto sonuçlarına ne zaman, nereden bakılır?
title