Haberler

Samsun'da Ahmet Özhan Konseri

Güncelleme:

Samsun'da sanatseverlerle buluşan Ahmet Özhan, izleyenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşattı.

Samsun'da sanatseverlerle buluşan klasik Türk müziği ve tasavvuf müziğinin önde gelen isimlerinden olan Ahmet Özhan izleyenlere unutulmaz bir konser gecesi yaşattı.

Atatürk Kültür Merkezi'nde düzenlenen konseri Vali Yardımcıları Osman Nuri Çobanoğlu ve Hasan Özhan, Garnizon Komutanı Tuğgeneral Mehmet Göktan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Ali Yeldan, Sahil Güvenlik Komutanı Zeki Bodur, İl Özel İdare Genel Sektereri Adem Arslan, Atakum Kaymakamı Salim Demir, Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Turan Çakır, Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Daire Başkanı Necmi Çamaş, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Güven Özyurt, Milli Eğitim Müdürü Dr. Mustafa Cora, kamu kurum ve kuruluş müdürleri ve çok sayıda vatandaş izledi.

1. Samsun Müzik ve Sahne Sanatları Festivali kapsamında, Samsun Devlet Klasik Türk Müziği Korosu ile birlikte sahneye çıkan Özhan, güçlü yorumuyla olduğu kadar sahnedeki enerjisi ile de dikkat çekti. Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konser yaklaşık 3 saat sürdü. Salonun tamamen dolu olduğu ve sanatseverlerin yanı sıra Samsun protokolünün de katıldığı konser sonunda Büyükşehir Belediye Başkanı Yusuf Ziya Yılmaz ve Festivalin Sanat Yönetmeni Mehmet Yılmaz sanatçıyı tebrik ederek, birer çiçek verdiler.

"SAMSUN'A HER ŞEY YAKIŞIR"

İki yıl aradan sonra yeniden Samsun seyircisi ile buluşmaktan mutluluk duyduğunu dile getiren sanatçı Ahmet Özhan; "Festivalin Samsun'a önemli bir katkı yapacağını düşünüyorum. Önemli olan sürekliliktir. Umarım bu şehirdeki yerel yönetimlerin ve kuruluşların festivale olan desteği devam eder ve bu süreklilik sağlanır. Samsun'a her şey yakışır. Bildiğiniz gibi burası güneşin doğduğu yer. Samsun her zaman ilkleri gerçekleştirmiştir. Bu festivalde inanıyorum ki daha uzun yıllar devam edecek festivalin ilk yılı" dedi.

1. Samsun Müzik ve Sahne Sanatları Festivali 7 Haziran'a kadar devam edecek. - SAMSUN

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Magazin

Yusuf Ziya Yılmaz Nuri Çobanoğlu Hasan Özhan Ahmet Özhan Magazin Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title