Haberler

Şampiyonlar Başkan Duran'ı Ziyaret Etti

Yıldızlar Salon Ligi'nde Türkiye Şampiyonu Olan Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Atletizm Takımı, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı Ziyaret Etti.

Yıldızlar Salon Ligi'nde Türkiye Şampiyonu olan Adapazarı Büyükşehir Belediye Spor Atletizm Takımı, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı ziyaret etti.

Şampiyonları tek tek kutlayan Başkan Duran, "Hepinizle gurur duyuyoruz. Bize birçok sevinç yaşattınız ve yaşatmaya da devam ediyorsunuz. Sakaryamız sporun her dalında çok değerli sporcular yetiştirmiştir. Sizler de ilimizin yetiştirdiği örnek sporcularımızdansınız. İleride daha da büyük başarılara imza atacaksınız. İlimizin adını her yerde duyuracaksınız. Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Sizleri yetiştiren hocalarımızı kutluyorum" dedi.

Büyükşehir Belediye Spor Başkanı Abdurrahman Yıldız da, "Büyükşehir Belediye Spor olarak birçok branşta mücadele veriyoruz. Hepsinde de önemli başarılarımız var. Bizim her zaman yanımızda olan ve desteğini hiçbir zaman esirgemeyen Başkanımız Sayın Aziz Duran'a çok teşekkür ediyorum" diye konuştu.

Başkan Aziz Duran, bu ay sonunda Antalya'da Belarus, Litvanya, Ukrayna ve Türkiye arasında yapılacak olan 4'lü müsabakalarda Büyükşehir Belediye Spor'dan Milli Takıma seçilen sporculara da başarılar diledi. Büyükşehir Belediye Spor yöneticileri, antrenörleri ve sporcuları ziyaretin sonunda Başkan Duranla birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.

(İÇ-AK) 19.03.2008 15:47 TSİ

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Yerel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title