Haberler

Şampiyon Sualtı Sporcusu Ulusoy, 8 Eylül'de Dünya Rekorunu Deneyecek

Küçükkuyu beldesindeki rekor denemesi için hazırlıklarını sürdüren Ulusoy, Ayvacık Kaymakamlığını ziyaret etti Ulusoy: "Kaymakamımız Gökay Özkan'a ziyarette bulunarak tarihimizi belirledik. 8 Eylül tarihinde rekor denemesini gerçekleştireceğim"

Dünya ve Avrupa şampiyonu rekortmen milli sporcu Devrim Cenk Ulusoy, 8 Eylül'de, Ayvacık ilçesine bağlı Küçükkuyu beldesinde "90 metreye tek nefeste aletsiz dalma dünya rekoru" denemesi yapacak.

Ayvacık Kaymakamı Gökay Özkan'ı makamında ziyaret eden Ulusoy, burada yaptığı konuşmada, geçen yıl Küçükkuyu'da gerçekleştirdiği rekor denemesinde başarılı olamadığını hatırlattı.

Bu yıl yine aynı beldede 90 metreye tek nefeste aletsiz dalma dünya rekorunu deneyeceğini dile getiren Ulusoy, "Kaymakamımız Gökay Özkan'a ziyarette bulunarak tarihimizi belirledik. 8 Eylül tarihinde rekor denemesini gerçekleştireceğim. Bu yıl bu rekoru kırarak ülkemize sualtı sporunda bir rekor daha kazandırmak istiyorum" dedi.

Özkan ise Ulusoy'a çalışmalarında başarılar diledi.

Onun, rekoru kıracağına inandığını bildiren Özkan, "Desteklerimizi veriyoruz. Ayvacık ilçesinde bu rekoru denemesinden dolayı da mutluyuz" ifadesini kullandı.

Serbest dalış branşında iki dünya, bir Avrupa şampiyonluğu ve 5 dünya, iki Avrupa rekoru bulunan Ulusoy, rekor denemesiyle ilgili antrenmanlarını Küçükkuyu'da sürdürecek. - Çanakkale

Kaynak: AA / Yerel

Devrim Cenk Ulusoy Küçükkuyu Ayvacık Eylül Yerel Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title