Haberler

Evlat dehşeti! Babasını vurdu, araya girmek isteyen babaannesinin canına kıydı

Güncelleme:

Sakarya'da 26 yaşındaki E.G, tartıştığı babasını tüfekle vurduktan sonra araya girmek isteyen babaannesini öldürdü. Cinayetin ardından kayıplara karışan şüpheli, suç aletiyle birlikte kısa sürede yakalandı.

Sakarya'nın Akyazı ilçesinde baba ve babaannesini tüfekle vurup yaralayan 26 yaşındaki E.G, olayın ardından suç aleti tüfekle yakalandı. Hastaneye kaldırılan babanın durumu ciddiyetini korurken babaanne ise hayatını kaybetti.

HEM BABASINI HEM BABAANNESİNİ VURDU

Olay, Akyazı ilçesi Durmuşlar Mahallesi'nde meydana geldi. İddiaya göre, E.G. (26) isimli şüpheli henüz bilinmeyen bir sebepten dolayı babası Ömer G. (48) ile babaannesi Rahime G.'yi (82) tüfekle vurdu. Konunun haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı baba ve babaanne sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahaleleri sonrasında Akyazı Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Babanın hayati tehlikesi devam ederken babaannenin ise yaşamını yitirdiği öğrenildi.

Olay sonrası kaçarak kayıplara karışan saldırgan suç aleti ile birlikte yakalanarak gözaltına alındı. Jandarma konuyla ilgili inceleme başlattı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / 3.Sayfa

Jandarma Sakarya Akyazı Haberler

Bakmadan Geçme

Mesut Komiser döndü mü? Şevket Çoruh Arka Sokaklar'a geri döndü mü? Indiana Pacers vs Milwaukee Bucks NBA maçı CANLI izleme linki var mı, maç nereden nasıl izlenir? 27 Nisan Basketbol NBA CANLI İZLE! Gaddar 65. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Gaddar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? BUSKİ Bursa su kesintisi: Bursa'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Bursa su kesintisi listesi! Kızılcık Şerbeti 61. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kızılcık Şerbeti yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Yalı Çapkını 67. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Yalı Çapkını yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Arka Sokaklar 673. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Arka Sokaklar yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? KOSKİ Konya su kesintisi: Konya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Konya su kesintisi listesi! ASAT Antalya su kesintisi: Antalya'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 Antalya su kesintisi listesi! Ateş Kuşları 53. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Ateş Kuşları yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? Kara Ağaç Destanı 10. Bölüm fragmanı yayınlandı mı? 26 Nisan Kara Ağaç Destanı yeni bölüm fragmanı izleme linki var mı? İSKİ İstanbul su kesintisi: İstanbul'da sular ne zaman gelecek? 26-27 Nisan 2024 İstanbul su kesintisi listesi! Survivor 2024 Anlat Bakalım kim kazandı? 26 Nisan Cuma Anlat Bakalım ödülü ne oldu, hangi takım kazandı? Survivor Bil Bakalım'ı kim kazandı, kaç kaç bitti? 26 Nisan Cuma Survivor Bil Bakalım ödülü ne, hangi takım kazandı? Arka Sokaklar CANLI izle! 26 Nisan Cuma KANAL D Arka Sokaklar yeni bölüm full HD canlı yayın izle!
500

Yorumlar (21)

Hasan huseyin:

LAN MESE AGACLARI....AVRUPADA HANGI ULKEDE BOYLE SAPIKLIKLAR OLUYOR....PISLIGINE KURBAN OL SEN AVRUPANIN......BURDA HICKIMSE DEGIL BIR INSANI BIR CANLIYA KIYAMAZ HELE HELE SILAHLA....SILAHI AL CIK BI DISARI ANINDA HELIKOPTER INER BASINA......SAGLIKLI BIR INSANIN SILAHLA NE ISI OLUR...NASIL KOLAYCA SILAHA ULASIR BU MILLET

14
4
yanıtYanıtla
Sümsüklü:

Yeni dindar Türkiyeli sakallı gençlik bunlar

yanıt0
yanıt0
Tuğrul tongur:

Lan ABD Avrupa adam silahı alıp katliam yapıyor ya sev yada terket

yanıt0
yanıt0
Katliam:

Avrupa da katliam yapıyorlar....aç internete bak ...görürsün

yanıt0
yanıt0
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Şark’ın ezelî fecrî yakındır, doğacaktır. Garb''ın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar; Benim îman dolu göğsüm gibi serhaddim var. Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir îmânı boğar, «Medeniyyet!» dediğin tek dişi kalmış canavar?”

6
9
yanıtYanıtla
Dede:

Heryer uyuşturuçu hapçı tinerçi var çeza yokkkkkkkkkkkk yapış yokkkkkkkkk ver 2 iki sene hapis içene tiner bak ğör nasil azalıyor devlet yok yasa niye çıkarmıyorlar babayı anayı tanımayan küçük ken şimartilan sahte toplum ma doğru gidiyoruz amerikan avrupa değerleri bizi bu hale getirdi amana islama dönmeli türk toplumu

9
4
yanıtYanıtla
es:

erkek cocugum var benım deyıp övünen hava atan kız çucugunu sevmeyen bazı babalara bu olay ıbret olmalı allah hayırlı evlat versın denılmeli

9
0
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Başka bir ma’rifetin varsa haber ver görelim!Al okut, Avrupa tahsîli desinler, gönder, Servetinden bölerek nâ-mütenâhî para ver; Sonra bir bak ki: Meğer karga imiş beslediğin!Hem nasıl karga? Değil öyle senin bellediğin!Sâde bir fuhşumuz eksikti, evet, Ruslardan. . . Onu ikmâl ediverdik mi, bizimdir meydan!Kızımın iffeti batmakta rezîlin gözüne. . . Acırım tükrüğe billâhi tükürsem yüzüne!Üdebânız hele gâyetle bayağ mahlûkàt. . . Halkı irşâd edecek öyle mi bunlar? Heyhât!

4
4
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Kimi Garb’ın yalınız fuhşuna hasbî simsar; Kimi, Îran malı der, köhne alır, hurda satar!Düşme ey âvâre millet, bunların hızlânına; Vâkıfız biz hepsinin pek muhtasar irfânına: Şark’a bakmaz, Garb’ı bilmez, görgüden yok vâyesi; Bir kızarmaz yüz, yaşarmaz göz bütün sermâyesi!Garb’ın ebedî gayzı ederken seni me’yûs, «İslâm’a göz açtırmayacak, dersen, o kâbûs;»Mâdâm ki Hakk’ın bize va’dettiği haktır,

4
4
yanıtYanıtla
TİREBOLULU HASAN PAŞANIN TORUNU TOLGA PAŞA:

Koşarken Avrupa ta’cîle ihtizârımızı;İçerde bir sürü hâin kazar mezârımızı!«Gebermek istemeyiz biz!» desek de kim dinler?Kımıldasan, «Ezeriz, mahvolursunuz!» derler!O zaman Rusya’da hâkimdi yaman bir tazyik. . . Zulmü sevdirmek için var mı ya bir başka tarik?Düşünen her kafanın mutlak ezilmekti sonu!Medenî Avrupa, bilmem, niye görmezdi bunu? Süngü, kurşun gibi kestirme ölümlerle ölen; Yâhud işkenceler altında ecelsiz gömülen:Bir selâmet yolu varmış. . . O da neymiş: Mutlak, Dîni kökten kaz

3
2
yanıtYanıtla
Tüm 21 yorumu okumak için tıklayın Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title