Haberler

Sahte Deterjanlara Dikkat

Diyarbakır'ın Bağlar Belde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü Ekipleri Tarafından Yapılan Operasyonda, 254 Bin 832 Adet Sahte Deterjan ve Son Kullanma Tarihleri Geçmiş Gıda Ürününe El Konuldu. Ele Geçirilen Ürünlerin İmha Edildiği Bildirildi.

Diyarbakır'ın Bağlar Belde Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından yapılan operasyonda, 254 bin 832 adet sahte deterjan ve son kullanma tarihleri geçmiş gıda ürününe el konuldu. Ele geçirilen ürünlerin imha edildiği bildirildi.

Bağlar Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, emniyet güçlerinin ihbarı üzerine düzenlediği operasyonda büyük bir sahtecilik olayını ortaya çıkardı. Şeyh Şamil Mahallesi 583. Sokak'ta bulunan bir iş yerine düzenlenen operasyonda; 424 adet sahte çamaşır deterjanı ile şampuan, 254 bin 408 adet bisküvi, zeytin, gofret, krema, çerez ve yağ olmak üzere toplam 254 bin 832 adet ürün ele geçirildi.

Belediye Zabıta Müdürü Seyit Narin, el konulan deterjanların tamamen taklit olduğunu ifade ederek, vatandaşların aldıkları deterjana dikkat etmesini istedi. Narin, "Vatandaşlarımız deterjan alırken özellikle ambalajlarına dikkat etsin. Sahte ürünlerin ambalajları soluk renkte olur ve çok kolay patlar. Ayrıca, bu sahte ürünler piyasaya düşük fiyatla sunuluyor. Marka ürünler, piyasadaki fiyatlarının altında satılıyorsa bu ürünlere dikkat etsinler. Vatandaşlarımızın kuşku duydukları ürünler için bizi aramalarını istiyoruz" dedi.

(EST-GS-ÖK-Y)

Kaynak: İhlas Haber Ajansı / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title