Haberler

Şahin: "Hakem Penaltıyı Fb'ye Hediye Etti"

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, 'Maçın Hakemi Penaltıyı Fenerbahçe'ye Hediye Etti' Dedi.

Kayserispor Basın Sözcüsü Yücel Şahin, ''Maçın hakemi penaltıyı Fenerbahçe'ye hediye etti'' dedi.

Şahin, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 1-0 önde götürdükleri Fenerbahçe karşılaşmasını hakemin "hediye ettiği" penaltı gölü ile kaybettiklerini ifade ederek, şunları söyledi:

''Biz ligde de kupada da iddiası olan bir takımız. Her maçımıza 3 puan almak için çıkıyoruz. İlk yarıda Fenerbahçe'yi Kayseri'de yenmiştik. Hakem gülünç bir senaryo ile penaltı yaratarak, adeta Fenerbahçe'ye hediye etti. Bizi asıl üzen ise Fenerbahçeli yöneticilerin (Bu maç için kaç para aldınız) diye tribünlerden bağırarak bize hakaret etmeleri oldu. Biz Fenerbahçe'ye teslim mi olsaydık? Kuzu kuzu yenilseydik her halde bizi alkışlayacaklardı. Bu sözler Fenerbahçe yönetimine ve camiaya yakışmadı. Fenerbahçe aldığı 3 puanı hak etmedi.''

Şahin, Kayserisporlu futbolculara ve teknik direktör Tolunay Kafkas'a hakaret dolu sözler nedeniyle Fenerbahçe seyircisini kınadıklarını da ifade etti.

Kaynak: AA / Güncel

Haberler

500
Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Haberler.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.
title